2777
2789

هنوز کرونا دارم من🤣

ولی اوکی ام

لبنیات نخور، گردو نخور، سعی کن غذا عای پختنی و ابکی بخوری، اب سیب و اب هوبچ زیاد بخور

یه روی توی یه نقطه ای از زندگیت قرار میگیری و برمیگردی به سختی های پشت سرت نگاه میکنی، میبینی تو باید این سختی هارو میکشیدی، باید از این درد ها عبور میکردی ، باید این اتفاق ها میوفتادن تا تو به جایی که الان هستی برسی❤️🌸

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سوپ ماهیچه و کلا غذاهای مقوی آبکی

آبمیوه طبیعی

انبه

ویتامین دی و سی

دمنوش گیاهای

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
هنوز کرونا دارم من🤣 ولی اوکی ام لبنیات نخور، گردو نخور، سعی کن غذا عای پختنی و ابکی بخوری، اب سیب ...

شما چند وقته گرفتی علاعم چی بود هنوزم قرنطینه هستی 

♥️پسرم خداروشکر که دارمت💜

من مامانم گرفت .

هر روز اب سیب بهش دادیم با یه چیزایی بود اگه اشتباه نکنم اسمش ترنجمشک بود .

غذا هم یه بار گوشت براش کباب کردیم خیلی حالش بد شد

واحد اندازه گیری خوشبختی : نفس های مادر بر ثانیه             کاربری توسط دوتا دوست که شبیه خواهرن اداره میشه❤❤❤

من فک کنم کرونا گرفته بودم ۲ ماه پیش 

تو خونه دوتا شال پوشیده بودم ماسک هم داشتم تو خونه فک کن چقد گرم میشه😐 قرص و سوپ میخوردم 

زیاد طول نکشید خوب شدم

البته نمیدونم کرونا بود یا سرماخوردگی....

“کتاب،دوست واقعی پنهان ماست”🪴📖

من مامانم گرفت . هر روز اب سیب بهش دادیم با یه چیزایی بود اگه اشتباه نکنم اسمش ترنجمشک بود . غذا ه ...

الان خوب شدن چند روز طول کشید تا خوب شد چند سالشه

♥️پسرم خداروشکر که دارمت💜

شما چند وقته گرفتی علاعم چی بود هنوزم قرنطینه هستی 

ی هفته و نیمه، الاعم سرما خوردگی رو داشتم

یه روی توی یه نقطه ای از زندگیت قرار میگیری و برمیگردی به سختی های پشت سرت نگاه میکنی، میبینی تو باید این سختی هارو میکشیدی، باید از این درد ها عبور میکردی ، باید این اتفاق ها میوفتادن تا تو به جایی که الان هستی برسی❤️🌸
الان خوب شدن چند روز طول کشید تا خوب شد چند سالشه

اره تو اسفند بود گرفتن، خداروشکر زود خوب شدن .

مامانم ۴۳ سالشونه

واحد اندازه گیری خوشبختی : نفس های مادر بر ثانیه             کاربری توسط دوتا دوست که شبیه خواهرن اداره میشه❤❤❤