2777
2789
عنوان

با ناخن کاشت، نماز و غسل مشکلی نداره؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 292 بازدید | 25 پست
اگه منو نمیخورید هرچیزی ک مانع رسیدن آب به ناخن بشه واسه وضو و غسل باطله ۰

من میخورمت😂

من هرگز از رحمت خدای مهربانم ناامید نمیشم.خداجانم اونی که الان این امضارو میخونه،به همه آرزوهاش برسون💜تا اینجا اومدی اگه دوست داشتی بهم بگو برات صلوات بفرستم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه قبول نیست.واقعن برا ناخن روحیت داغونه الان؟

نه عزیزم برای بچه هایی ک دو قلو باردار بودم ۷ماهه زایمان کردم و از دستشون دادم داغونم.  کافیه برای داغون بودن؟

به آرزوهایم قول رسیدن دادم . خدایا کمک کن خوش قول باشم

والا من از بچگی ناخنامو میجوئم اما جرات نمیکنم بکارم بخاطر غسل و وضو چون یکی گفت بکار تا عادت از سرت بیفته اما برام مهم نیس ناخن نداشته باشم بهتر از اینه ک نمازم قبول نشه

به عکس پروفایلم گیر نده  استارتر عزیزی که نظر ما رو میخونی یه لایکی یه کامنتی بفهمیم خوندی بابا  

این که مانع ایجاد کنیم برا غسل و وضو گناه هست

چیزی هم که توی رساله هست اینه که اگه مانع باشه،

اگه ندونی حکمو یا اگه دونسته اینکارو کردی ولی توبه کردی از گناهه ،حالا میخوای غسل کنی  نماز بخونی، میتونی با نیت جبیره انجام بدی.

و در نهایت خداست که اعمال مارو قبول میکنه چون مثلا هر عمل چند قسمته

اول نیت، بعد روش درست انجام دادن،بعدم قبول شدن یا نشدن

این چیزیه که من زنگ زدم‌ ۰۹۶۴۰پرسیدم .

گفت کسی نمیدونه اون گناهه چطوریه 

ما حتی جلو یه ادم خجالت میکشیم گولش بزنیم چه برسه خدا

حسادت یعنی سم بخوری و منتظر باشی طرفت بمیره.غبطه یعنی ذره ذره آب شی و کسی نفهمه و به کسی آسیب نرسه .اما خدایا ازت میخوام کمکم کنی  تا نه حسادت کنم نه غبطه بخورم و نه مقایسه کنم زندگیمو با کسی به جاش بصیرت و هوش و توان و کمک بده تا بتونم مدیریت کنم.خدایا آدم بدخواهو از طمع به زندگیم منصرف کن و هدایتش کن چون خودت شاهدی واسه کسی بد نخواستم .خدایا به منی که حداقل اینارو میفهمم(حالا بماند عمل کنم ...تازه شروع کردم... دیر فهمیدم..) میشه کمک کنی؟میشه یه کم دل غصه دارمو شاد کنی هیجان برا ادامه پیدا کنم .من که اونقدر ایمانم بالا نیست  که با امید خالص هیجان پیدا کنم،خاطرات و زخما و اشتباهاتمم هست عمر و جوانی  و سلامتی رفته هم هست .خدایا من به هر خیری که به سمتم بفرستی محتاجم...خدایا هرکی اینو خوند به آرزوهاش برسونش و به خاطر خوبی دوستم به من هم کمک کنhttps://harfeto.timefriend.net/16283464688873

قبول نیس 

میتونی وقتایی که نماز برات واجب نیس ناخن های خودتو لاک های خوش رنگ بزنی میتونی انواع ماسک مو و صورت استفاده کنی یا مژه هاتو لیفت بدی لباس های خوشگل بخری و بپوشی تا روحیت درست شه

برا حاجت دل منم دعا میکنین؟؟؟😢😔

عزیزم من تحقیق کردم کاملا غسل مشکل داره و اون چیزای هم که بعضی آرایشگرا میگن وگاهی یک کتابچه نشون میدن که مراجع نظر دادن اشکال نداره کاملا کذب هس درست کتابچه رو نگاه کنید اصلا منبع موثق نداره این جبیره هم که میگن برای مدت زمان کم اشکال نداره وطرف مریض باشه وضرر داشته باشه نه اینکه غسل و وضو 

کاملا اشکال داره

خدایا نگاهت رو از ما نگیر