2777
2789
عنوان

خواب جن دیدم

191 بازدید | 18 پست

دیشب خواب دیدم اومدم خونه مطمئن بودم خانوادم خونه نیستن یکیو دیدم که چادر مشکی داشت صورتشو ندیدم چون پشتش بمن بود 

من ترسیدم جیغ کشیدم مامانم اینا اومدن

صلوات فرستادم کم کم محو شد

روی میز خاک نشسته بود ردپاشو دیدم

یه پاهای عجیبی بود😢

تعبیرش چی میشه؟!

واقعا جن بوده تعبیر نداره

فقط 30 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ازتون یه خواهشی دارم از شمایی که امضامو میخونی...مادری یا خانوم خونه یا شاغل و یا همه اینا... لطفا موقعی که تو خونه مشغول کاری، اگه شیشه مربا تموم شد ،اگه جعبه مقوایی پیتزا و شیرینی خالی شد ،اگه شامپو تموم شد،قوطی شیر خشک دلبندت خالی شد،شيشه خيارشور و سس و آب معدنی و بطری آب میوه تموم شد،اگه خواستی اسباب بازی شکسته يا هرچیز پلاستیکی يا مقوايي يا فلزي و شيشه اي دور بندازی...یه کیسه پلاستیکی بزرگ بزار دم در هرموقع یکی از اینا تموم شدن لطف کن بندازش داخل اون کیسه و وقتی پر شد سرشو گره بزن، یا بندازش ظرف زباله یا ازش آویزون کن.میدونی چقد اجر کارت میشه؟؟ هم در حق طبیعت و هم در حق اون انسان زباله گردی که ضایعات بازیافتی خشك جمع میکنه لطف بزرگی میکنی و میدونم که پاداش این کار خوبت یه جایی به خودت برمیگرده 🙏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا تو خوابایی که میبینیم صورت جن معلوم نیست؟

تاحالا خیلی دیدم ولی صورتشو نه 😢

رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحملِ کابوسی به نامِ زندگی..........                                                               اگه توی یه کشوری،درآمدِ یه ناخن کار بیشتر از یه معلمه،به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست،،،،به این معنی هست که مردم از ظاهر زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا  مغزِ خالیشون........                                                     ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم     اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو میزنیم           پس یه لطفی در حقمون بکن،اگه دوسمون داری  زیاد ناز نکن🖤..........‌                                                                                                  🌨️⁩ اسفندیِ جذاب⁦🌨️⁩

من خیلی خواب جن میبینم

بعضی وقتا تو خواب میبینم ریزریزدارن بهم میخندن اذیتم میکنن اون موقع هامیدونم مادرشوهرم دعاگرفته 

یبارم خواب ی جن دیدم میدونستم جنه اما دوستم بود من ازش نمیترسیدم

صورتش معمولی نبود رنگش خردی بودباصورت کهیرزده اماخیلی دوسش داشتم باهم کلی حرف مهم زدیم فرداش یادم بوداماالان یادم نیس

کاش نی نی سایت قابلیت بلاک داشت🤦🏻‍♀️