شبهایبارانی مدیر استارتر عضویت: 1400/01/24 تعداد پست: 146 عنوان ,سبزگی پوستم اذیتم میکنه 190 بازدید | 24 پست سلام بچها چندتاراه کارموثربدید برای اینکه رنگ پوستم روشن تر بشه چون واقعا دارم عذاب میکشم 1400/04/16 | 02:02 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
میم_نون0 عضویت: 1399/10/28 تعداد پست: 2337 سبزه ک بانمکه واسم دعا کنید رشته مورد علاقم قبول بشم😍✨ی ادمایی رو هیچوقت از دست نده 💚همونایی ک با خنده هات میخندن و با ناراحتیات ناراحتن 💥💥به دیگران احترام بزار ن به خاطر شخصیت اون ها بلکه بخاطر بازتابی از شخصیت خودت ♥️♥️♥️
حانی_بیوتی عضویت: 1398/07/04 تعداد پست: 1691 الان ک سبزه مده میدونی سبزه ها کمتر مشکلات پوستی میگیرن دارم از اگزما میمیرم تمام بدنم پر از اگزما شده خدا رو شکر کن اگه مشکل پوستی نداری به یه پسره خوشگل😏جذاب😎پولدار🤑قد بلند🕴خوشتیپ😍سیکس پک دار💪عطر تلخ برنه😜نیاز مندیم😉برای واکس زدن کفشایه آقامون😑بله ما آقامونو ب دنیا نمیدیم😂
ساداتe عضویت: 1400/03/08 تعداد پست: 5115 الان ک سبزه مده میدونی سبزه ها کمتر مشکلات پوستی میگیرن دارم از اگزما میمیرم تمام بدنم پر از ... مگه غذاهای سرد زیاد میخوری عزیزم؟لبنیات اینا
7_darkness عضویت: 1400/01/21 تعداد پست: 728 سبزه ها که با نمک ترن تو نه آنی که همانی ، من نه آنم که تو دانی...♡
_rahgozar_ عضویت: 1399/07/27 تعداد پست: 72290 الان ک سبزه مده میدونی سبزه ها کمتر مشکلات پوستی میگیرن دارم از اگزما میمیرم تمام بدنم پر از ... 😓😓😓خداروشکر ک سفیدیهمع جا بهم میگن سیاه روم نمیشه برم بیرون خوشحال میشم رایگان بتونم کمکی ب کنکوری ها بکنم🥺❣️
شبهایبارانی مدیر استارتر عضویت: 1400/01/24 تعداد پست: 146 راهی نیست عزیزم سعی کن بدون لک و یکدست باشه یکدست هست ولی مخام روشنترباشه
29nnnmmmm عضویت: 1399/10/16 تعداد پست: 569 😓😓😓خداروشکر ک سفیدی همع جا بهم میگن سیاه روم نمیشه برم بیرون بگردم الاهیاین چ حرفیهمگ رنگ و شکل انسان دست خودمون بوده
حانی_بیوتی عضویت: 1398/07/04 تعداد پست: 1691 مگه غذاهای سرد زیاد میخوری عزیزم؟ لبنیات اینا نه اصلا یه مدت رژیم غذایی سختی ام داشتم اما خوب نشد الان دیگه رعایت نمیکنم به یه پسره خوشگل😏جذاب😎پولدار🤑قد بلند🕴خوشتیپ😍سیکس پک دار💪عطر تلخ برنه😜نیاز مندیم😉برای واکس زدن کفشایه آقامون😑بله ما آقامونو ب دنیا نمیدیم😂
ordibeheshtiiii1995 عضویت: 1400/03/17 تعداد پست: 272 😓😓😓خداروشکر ک سفیدی همع جا بهم میگن سیاه روم نمیشه برم بیرون غلط کردن به بقیه چه ربطی داره😕
حانی_بیوتی عضویت: 1398/07/04 تعداد پست: 1691 😓😓😓خداروشکر ک سفیدی همع جا بهم میگن سیاه روم نمیشه برم بیرون منم همه جا دستکشو اینا دارم اصلا هیجایه بدم معلوم نیس انگار اسید ریختن رو پوستمعروسی نزدیک ترین کسم با دستکش نخی و اینا بودم یه نقطه از بدنم معلوم نی چی میگی خواهر برو خداروشکر کن هزارتا دکتر رفتم بدتر میشه بهتر نمیشه به یه پسره خوشگل😏جذاب😎پولدار🤑قد بلند🕴خوشتیپ😍سیکس پک دار💪عطر تلخ برنه😜نیاز مندیم😉برای واکس زدن کفشایه آقامون😑بله ما آقامونو ب دنیا نمیدیم😂
_rahgozar_ عضویت: 1399/07/27 تعداد پست: 72290 غلط کردن به بقیه چه ربطی داره😕 ربط داره عزیزم چشم همه ب ظاهر مردمه سیاه بودنم جذابیتی نداره از دید بقیه چون خودم سیاهم و کلی تحقیر میشم خوشحال میشم رایگان بتونم کمکی ب کنکوری ها بکنم🥺❣️