2777
2789

سبزه ک بانمکه

واسم دعا کنید رشته مورد علاقم قبول بشم😍✨ی ادمایی رو هیچوقت از دست نده 💚همونایی ک با خنده هات میخندن و با ناراحتیات ناراحتن 💥💥به دیگران احترام بزار ن به خاطر شخصیت اون ها بلکه بخاطر بازتابی از شخصیت خودت ♥️♥️♥️  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الان ک سبزه مده 

میدونی سبزه ها کمتر مشکلات پوستی میگیرن دارم از اگزما میمیرم تمام بدنم پر از اگزما شده خدا رو شکر کن اگه مشکل پوستی نداری

به یه پسره خوشگل😏جذاب😎پولدار🤑قد بلند🕴خوشتیپ😍سیکس پک دار💪عطر تلخ برنه😜نیاز مندیم😉برای واکس زدن کفشایه آقامون😑بله ما آقامونو ب دنیا نمیدیم😂
الان ک سبزه مده  میدونی سبزه ها کمتر مشکلات پوستی میگیرن دارم از اگزما میمیرم تمام بدنم پر از ...

😓😓😓خداروشکر ک سفیدی

همع جا بهم میگن سیاه روم نمیشه برم بیرون

خوشحال میشم رایگان بتونم کمکی ب کنکوری ها بکنم🥺❣️ 

مگه غذاهای سرد زیاد میخوری عزیزم؟ لبنیات اینا

نه اصلا یه مدت رژیم غذایی سختی ام داشتم اما خوب نشد الان دیگه رعایت نمیکنم

به یه پسره خوشگل😏جذاب😎پولدار🤑قد بلند🕴خوشتیپ😍سیکس پک دار💪عطر تلخ برنه😜نیاز مندیم😉برای واکس زدن کفشایه آقامون😑بله ما آقامونو ب دنیا نمیدیم😂
😓😓😓خداروشکر ک سفیدی همع جا بهم میگن سیاه روم نمیشه برم بیرون

منم همه جا دستکشو اینا دارم اصلا هیجایه بدم معلوم نیس انگار اسید ریختن رو پوستم

عروسی نزدیک ترین کسم با دستکش نخی و اینا بودم یه نقطه از بدنم معلوم نی چی میگی خواهر برو خداروشکر کن هزارتا دکتر رفتم بدتر میشه بهتر نمیشه

غلط کردن به بقیه چه ربطی داره😕

ربط داره عزیزم 

چشم همه ب ظاهر مردمه سیاه بودنم جذابیتی نداره از دید بقیه چون خودم سیاهم و کلی تحقیر میشم

خوشحال میشم رایگان بتونم کمکی ب کنکوری ها بکنم🥺❣️