2777
2789
منم همه جا دستکشو اینا دارم اصلا هیجایه بدم معلوم نیس انگار اسید ریختن رو پوستم عروسی نزدیک ترین کس ...

صورتت چی؟؟ اونو نمیدیدن؟

من چهره خودم برام مهمه ن دستام

خوشحال میشم رایگان بتونم کمکی ب کنکوری ها بکنم🥺❣️ 

نه اصلا یه مدت رژیم غذایی سختی ام داشتم اما خوب نشد الان دیگه رعایت نمیکنم

مامانم همین شکلی بود

یه طب سنتی خوبش کرد وای به سختی

حالا اگر میتونی توی نافت روزی دو سه بار روغن زیتون بریز یکم اثر داره سعی کن لبنیات کمتر مصرف کن 

حرص و افسردگی ممنوع فکرکردن و اینا

یه پماد یه دکتری به مامانم داده بود اسمش مگاکورت‌بود ده تومنه فکرکنم برا خودش زیاد موثر نبود اما من دستام داشت شبیه مامانم میشد اگزما ازش میزدم خیلی خوب بود سریع رفعش میکنه حالا‌اگر خواستی امتحانی رو دستات فقط امتحان‌کن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

صورتت چی؟؟ اونو نمیدیدن؟ من چهره خودم برام مهمه ن دستام

گلم الان ک همه ماسک دارن من اگه ماسکمو بردارم کلی گرد و غبار اذیتم میکنه و شدت اگزمام بیشتر میشه دوتا چشم فقط معلوم میشه که اگه ببینی قشنگ کبوده ها ینی کبود عین این معتادا بخدا گاهی یه عالمه پنکیک میزنم دور چشام🤦‍♀️

به یه پسره خوشگل😏جذاب😎پولدار🤑قد بلند🕴خوشتیپ😍سیکس پک دار💪عطر تلخ برنه😜نیاز مندیم😉برای واکس زدن کفشایه آقامون😑بله ما آقامونو ب دنیا نمیدیم😂
گلم الان ک همه ماسک دارن من اگه ماسکمو بردارم کلی گرد و غبار اذیتم میکنه و شدت اگزمام بیشتر میشه دوت ...

فقط میگگ خوشبحالت ک سفیدی 

ربط داره عزیزم  چشم همه ب ظاهر مردمه سیاه بودنم جذابیتی نداره از دید بقیه چون خودم سیاهم و کلی ...

خودتو دوس داشته باش عزیزم

وقتی خودت برای جسم و روحت ارزش قائل نمیشی و خودتو تحقیر میکنی از بقیه چه توقعی داری

ملت میرن برنز و گندمی میکنن که جذاب بشن شما به خودت میگی سیاه.دلت میاد عزیزم اینجور خودتو لقب دادی

فقط میگگ خوشبحالت ک سفیدی 

سفید اسیدی مرسی از دلداریت ولی یه عکس از پوست دستم فقط برات بفرستم ک برگات فر بخوره میبینی ک چه خبره

به یه پسره خوشگل😏جذاب😎پولدار🤑قد بلند🕴خوشتیپ😍سیکس پک دار💪عطر تلخ برنه😜نیاز مندیم😉برای واکس زدن کفشایه آقامون😑بله ما آقامونو ب دنیا نمیدیم😂
خودتو دوس داشته باش عزیزم وقتی خودت برای جسم و روحت ارزش قائل نمیشی و خودتو تحقیر میکنی از بقیه چه ...

من لایق بدترین لقبام این ک چیزی نبود 

از هر لجاظ بدبختم تو زندگیم

سفید اسیدی مرسی از دلداریت ولی یه عکس از پوست دستم فقط برات بفرستم ک برگات فر بخوره میبینی ک چه خبره

ایشالله خوب میشی🖤🌌ی سفید خوش پوست🖤

ایشالله خوب میشی🖤🌌ی سفید خوش پوست🖤

انشاالله عزیزم ناامید نباش خدا اینجور مصحت میدونه