2777
2789

میدونم احتمالا براتون تکراریه این سوال،. ولی خواستم مطرح کنم چون واقعا دل منو زیاد میشکنن ، تو همه ی موارد زندگی و  حتی یه بار خیرسرم دل بستم باز دلم شکسته شد 😖

بنظرتون ادما تاوان دلشکستن هاشونو میدن؟ 

تاحالا تجربه داشتین؟ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تاوان میدن اما من ندیدم زیاد

تا آخر بخون اگه تاپیک حس ششم بود منو تگ کنید یا اگه تاپیک اعتراف دیدید هر اعترافی باشه تگ کنید منو لطفا اگه حس ششمی بودید بهم اطلاع بدید خدا خیرتون بده لطفا بزارید ذهنم یکم هم که شده از سردرگمی دربیاد سردرگم هستم اگه میشه اطلاع بدید سوالم رو بپرسم من اعتقاد دارم نپرسید چرا و توهین نکنید. آرزو کنید😍🌈   دعا کنید موفق باشم و زندگیم طبق چیزی که میخوام باشه و دعاهام مستجاب بشه  گل رز قرمز خار دار ...🥀 نام کاربری های هرکسی یه معنایی داره مثلا نام کاربری شاید اسم کسی باشه اما غیر مستقیم یا لقب یا تاریخ یه خاطره و ...! یا شاید معنیش اینه نتونستن اسم بزارن شانسی زدن😐😂

زن و شوهرم تفاهم نداشته باشن طلاق میگیرن دوستی که دیگه حساب و کتابم نداره 

پایان آدمیزاد از بی  خداییست نه از دست دادن معشوق  نه رفتن یار و نه تنهایی هیچکدام پایان ادمی نیست تنها بی خداییست  که انسان را تمام میکند.

منکه شب وروزدعام اینه که یه روزشوهرم تاوان کاراشوبده...چون اول عاشقم کردبعدزدزیرهمه چی خیلی جاهادلموشکست...باورمیکنی بعضی وقتا وقتی دلم شکست حسش کردم واقعا قلبم تیرمیکشید

امیدوارم که بدن ارزومه چون یکیشون بددلمو شکسته 7ماه نامزدش بودم بدترین توهینارو تحمل کردم هرکاری کردم عشقمو بهش ثابت کنم بفهمه دوسش دارم 4روز مونده به عقد نقره داغم کرد بااینکه لباس خریده بودم کیف وکفش عقد خریده بودم چادرخریده بودم نمیدونم واقعا نمیدونم هیچ وقت به دل شکسته منم فک میکنه یانه راحت وبدون عذاب وجدان خودشو وخانوادش سرشونو رو بالش میزارن هرشب 

آدمک خرنشی گریه کنی کل دنیا سراب است بخند.....    آن خدایی که بزرگش خواندی مثل توتنهاست بخند..... (دوستای مجازیم تروخدا هرکدومتون تونستید برای آرامش دل خستم دعاکنید) 

باید پس بدن یعنی قانون دنیا اینه ولی نمیدونم چرا اونی که منو داغون کرد روزبه روزخوشبختره

هر طور باشی زندگی ما همونطور است/ابرو گره کردی گره افتاده درکارم؟؟!/امروز که پشت درم خوب دستگیری کن/فردا که اعلامیه ترحیم دیوارم....السلام علیک یا اباعبدالله