2777
2789

پشت گردنم درد میکنه بعدش سرم حالت گر میشه صورتم وپشت گوشم تب میکنه وصورتم یکم ورم میکنه پشت ساق پام گرفته میشه یحوری تمام بدنم درد داره تنگی نفس و تهوع وحالت یبوست یا اسهال دارم تو مواقع درد.... رفتم چکاپ سالمم دکتر گفت میگرنه ولی هرروز درد دارم فک میکنم تشخیص دکتر درست نبوده کسی بود اینجوری باشه یا بنظرتون چیه؟ از زندگیم افتادم

Mri گردن و کمر

یه صلوات یا حمد مهمونم کنین💚😞🙏انشأالله به چیزی که میخوام برسم😍 و همه چی زودتر حل بشه😞💚😍انشأالله همه حاجت روا بشن و همه گرفتاری ها حل بشه💚🙏 اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💚😍 برای شهیدان سید مجتبی علمدار شهید سید احمد پلارک سید رضا حسینی شهید ابراهیم هادی شهید تورجی زاده شهید علیرضا کریمی و تمام شهدا صلوات بفرستین برای 14 معصوم برای محمد و آل محمد برای نرجس خاتون و سلامتی آقا امام زمان صلوات🙏💚😍اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

فشار قند چربی اینا رو همه چک کن حتما یه ازمایش کلی هم بده چربی کبد و 

ببین استرس نداری؟ 

پانیک؟ 

خیلی از مادرا به نوزادشون اب قند میدن چون پول تهیه شیر ندارن و خیلی بیماری ها میگیرند تورو خدا بهشون کمک کنید🙁اهداعضو رو تبلیغ کنید.استرس عامل همه بیماریهاست. به تغذیتون اهمیت بدید.عامل اصلی دیالیز فشار و قند بالاست حتما کنترلش کنید. اشغال تو طبیعت نریزیم. قضاوت و غیبت و تکبر هم از زندگیمون حذف کنیم