2777
2789
عنوان

آرایش و نماز؟؟؟بیاید

405 بازدید | 18 پست

بچه ها ی سوال دارم

ی بالم لب دارم ۲۴ ساعته هس 

وقتی میزنم چربه

چربیشو ک پاک میکنم رنگش میمونه تا یه روز یا دو روز

این رنگه برای وضو اشکالی داره؟مانع وضو میشه؟

هر که خود داند و خدای دلش،که چه دردیست در کجای دلش🖤′

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم تا اونجایی که من میدونم:

ناخنتو آروم بکش رو لبت، اگر لای ناخنت جرم جمع شد وضوت اشکال داره. اگر جرم جمع نشد درسته. 

به اصطلاح میگن اگر حجم یا جرم نداشته باشه، فقط رنگ باشه اشکالی نداره. اگر داشته باشه باید برطرف بشه. 

تا ی جایی تلاش برای از بین بردن مانع وجود داره... از ی جایی ب بعد اگه باعث آسیب ب پوست بشه نمیخواد  تلاش در رفع کنید .. و وضو درسته 

بخاطر تغییر و ورژن جدیدم از خودم سپاسگزارم...                                                           ترجیحـ میدم ب ذوق خویشـ دیوانه باشم تا ب میلـ دیگران عاقل     
عزیزم تا اونجایی که من میدونم: ناخنتو آروم بکش رو لبت، اگر لای ناخنت جرم جمع شد وضوت اشکال داره. اگ ...

جرم ینی چی؟چطوری باشه مثلا؟

@واشر

چربی نداشته باشه و هر چقدر دستتُ میکشی رو لبت رنگ نداشته باشه... وضو درسته.. وگرنه اگه رنگ باشه باید تلاش کنی ک پاک شه ولی آسیب ب پوستت نزنی با تلاش زیاد... در حد جرم و چربی رفع بسه کافیه

بخاطر تغییر و ورژن جدیدم از خودم سپاسگزارم...                                                           ترجیحـ میدم ب ذوق خویشـ دیوانه باشم تا ب میلـ دیگران عاقل     
چربی نداشته باشه و هر چقدر دستتُ میکشی رو لبت رنگ نداشته باشه... وضو درسته.. وگرنه اگه رنگ باشه باید ...

ا۶ا ینی اگه دست بکشم و رنگ نزنه و دستم وضوم صحیحه؟شکی نداشته باشم؟

جرم ینی چی؟چطوری باشه مثلا؟

حالت رنگ چرب که زیر ناخن بمونه. 

براکه بفهمی چیه همین الان رژ بزن، یا کرم پودر بزن، ناخنتو خیلی آروم بکش روش، میبینی زیر ناخنت یه چربی کمی گوله میشه. به اون میگن جرم.