2777
2789
عنوان

بیاین بهم کتاب خوب معرفی کنیم 😍

102 بازدید | 17 پست

خب لطفا بچه ها همتون معرفی کنید ممنون میشم . من کتاب قصه ها عوض میشوند، ( یه کم بچگونه ست اما خیلی قشنگه 😂) اکو ، درنا های عاشق (بهترین و قشنگ ترین کتاب که خوندم) دختری که نبود، قلب های نارنجی، شب های مهتابی، جودی دمدمی، بیشعوری و.... بقیشو شما معرفی کنید 😘😍😜😉😉

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

صد سال تنهایی

عشق سالهای وبا

سه دختر حوا

ملت عشق

کوری

دختری در قطار

دختری که رهایش کردی

من پیش از تو

پس از تو

باز هم من

وقتی نیچه گریست

نامه به کودکی که هرگز زاده نشو

جنس ضعیف

کیمیاگر

قلعه حیوانات

بادبادک باز

مردی به نام اوه

مادربزرگ سلام رساند و گفت متاسف است

وقتی نیچه گریست

سمفونی مردگان

شارده کوچولو

مرد نخستین

پرونده هری کبر

خانه ای که در آن مرده بودم

باید از سمت خدا معجزه نازل بشود...                                          تا دلم باز دلم باز دلم دل بشود...                                            
سمفونی مردگان اثر عباس معروفی غم انگیزه ولی من خیلی دوسش داشتم 

خیلی هم تمرکز میخواد خوندنش...زملن و مکان توش شناوره

باید از سمت خدا معجزه نازل بشود...                                          تا دلم باز دلم باز دلم دل بشود...                                            

بامداد خمار

خودت باش دختر

نیمه تاریک وجود

عقاید یک دلقک

طاعون

آنشرلی

جین ایر

غرور و تعصب

(بجز دو مورد اول بقیه و نخوندم)

افرین 😍😍😍👌👌✌👏👏👏👐

عزیزم اینا همه و خوندم...ارزش خوندن دارن

دنیای سوفی و یادم رفت بنویسم(اینم خیلی قشنگه)

از اینا فقط بامداد خمار رو خوندم😕

بقیه و هم حتما بخون...من متاسفانه سر یه سری مسائل نصفه خوندمشون...مثلا جنایات و مکافات مترجمش خوب نبود نصفه ول کردم...اینا و گذاشتم کنار دوباره از اول بخونمشون