2777
2789

از بچگی پدرو مادر نداشت با بدختی بزرگ شد دانشگاه رفت خیر سرش شوهرش دکتره ..پیش مردم خوبه میاد خونه سر زن و بچش خای میکنه نه کسی داره بره پیشش نه می تونه تحمل کنه 😔😔😔

الهی لحظه ای مارا به حال خود رها نکن  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فک کردم چون آب قطع شده تو دسشویی گیر کردن😐💔

شاد ترین غمگین جهانم:(میشه واسه خونه دار شدنمون یه صلوات بفرستین؟ 🤗💝الهی به حق پنج تن آل عبا همه مستاجرا خانه دار بشن امین😔💔

کسی که بذاره بچش عذاب بشه و کاری نکنه واقعا بی عرضست.من بودم یه بار که رفت تو حمام درو روش قفل میکردم تا کباب بشه .زن اینقدر بی عرضه .شوهرش دکتره خیلی راحت میتونه ابرو ببره ازش به خاطر بچش.

کسی که بذاره بچش عذاب بشه و کاری نکنه واقعا بی عرضست.من بودم یه بار که رفت تو حمام درو روش قفل میکرد ...

اصلا نمی دونم چرا هیچ کاری نمی کنی تازه من خواستم اقدام کنم برا شکایت نمی زاره می گه می ترسم بلایی سر بچم بیاره

الهی لحظه ای مارا به حال خود رها نکن  
نه بچه بیچاره تا صب درو روشون قفل کرد😭😭😭😭

من باشم میرم خونه مادرم دادخواست طلاق میدم واقعا چجوری تحمل کرده در کنار یک روانی:/

شاد ترین غمگین جهانم:(میشه واسه خونه دار شدنمون یه صلوات بفرستین؟ 🤗💝الهی به حق پنج تن آل عبا همه مستاجرا خانه دار بشن امین😔💔
میگم نداره پدر و مادر 😔

خواهر و داداش چی؟ اونم نداره؟