2777
2789
عنوان

خانم ها م چرا

148 بازدید | 18 پست

یکی از اقوام مون شاغله زنه بعد حقوق زن و شوهر یکیه می دونم چون حقوقش کمه حقوق جفتشون تمام کمال خرج میشه یعنی همون اندازه مرده پول می ده ژنه هم پول می ده ولی کارای خونه کلا به عهده زن هست به نظرتون عادلانه هست من خودمم دوست دارم حتما برم سرکار ولی یه شرطی که همون قدر که من تو خرج خونه کمک می کنم شوهر تو کارای خونه کمک کنه می ترسم شوهر منم همین طور بشه 

بابای منم اصلا کمک نمی کنه ولی خب مامانم سر کار نمی ره درستش هم همینه خب 

با خودم همش فکر می کنم اگه سرکار برم نمیشه که من هم پول در بیارم همه کارای خونه

اگرم نرم که با خودم چه طور کنار بیام دلم می خواد سرکار برم و پیشرفت کنم

از طرفی هم میترسم اگه به شوهرم بگم بگه من تو کاره خونه کمک نمی کنم ناراحتی نرو سرکار

شوهرم دندونپزشکه خودم ساله آخر فیزیو

شما ک جزو پولدارا میشین کارگر بگیرین

در سرم دختر پیری عصبی می رقصد‌‌‌‌‌‌‌‌‌                            شهر بر روی سر من عربی می رقصد                              این جهان با همه دغدغه هایش دارد                           روی یک جمجه یک وجبی می لرزد

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

درست فک میکنی

حتی به نظر من خانم‌خانه دار هم وظیفه نداره تمام کارای خونه رو به تنهایی انجام بده چه برسه به زن شاغل 

پسر قشنگم خیلی خوش اومدی💕 . امیدوارم عشق اهل بیت(علیهم السلام) همیشه تو دلت باشه 😍

تو که کلاس دهمی خالی بند کی بودی  

نفرت یکی از مخرب ترین نوع شرایط ذهنی است . نفرت بدن را مسموم میکند و اثرات آن غیر قابل جبران است. نگرانی یکی از بدترین اشکال فعالیت ذهنی ، بعد از نفرت است که عمیقاً خود مخرب است . هیچ چیز در زندگی اتفاق نمی افتد - هیچ چیز - که ابتدا در سطح فکر نباشد.                              (کتاب گفت و گو با خدا - جلد اول)

عزیزم هرچیزی باید از روی اختیارات خود فرد بیاد با بحث و تعیین حد و حدود و این چیزا که فقط اعصاب خوردی بدست میاد، همسرتون باید خودشون خود خواسته متوجه حدود و وظایف خانم‌ها و همینطور لطافت جنس زن باشن تا کمکتون کنن با هی گفتن و این چیزها چیزی حل نمیشه

من یک مادرم، مادری بدون زایمان اما عاشق فرزندانم. حس شیرین مادریم را با هیچ لذتی تغییر نخواهم داد.     
تو که کلاس دهمی خالی بند کی بودی    

من با کاربری دختر خاله تایپیک زدم 

راستی چرا من با گوشی خودم هر چی می خوام تایپیک بزنم نمیشه

برا چی باید خالی ببندم عزیزم

درست فک میکنی حتی به نظر من خانم‌خانه دار هم وظیفه نداره تمام کارای خونه رو به تنهایی انجام بده چه ...

البته خانم خانه دار به نظر من باید بکنه چون شوهرش خرج خونه میده ولی شاغل باشن هر دوتا فرقی نداره هر دوتا پول در میارن

عزیزم هرچیزی باید از روی اختیارات خود فرد بیاد با بحث و تعیین حد و حدود و این چیزا که فقط اعصاب خورد ...

حالا اگه خود خواسته نکرد چی 

من دوست مامانم شوهرش نمی دونه بره سرکار کلا خرج خونه بازنش پاش مشکل داره بعد اگه تو کار هایی که با دسته به خانمش کمک کنه آقایون مسخرش می کنن

حالا اگه خود خواسته نکرد چی  من دوست مامانم شوهرش نمی دونه بره سرکار کلا خرج خونه بازنش پاش مش ...

بر حسب چیزی که دارم تو اطرافیان میبینم میگم هیچ چیزی با زور بدست نمیاد بیاد هم به دل آدم نمیشینه چون ته دلت میدونی این برحسب علاقه و درک انجام نداده فقط به صرف اجبار و دعوای منه که انجام میده پس اصلا حال دلتو خوب نمیکنه 

اونی هم که مسخره میکنه قطعا آدم دور از ادبی هست که اولا تو مسائل زندگی بقیه دخالت میکنه ثانیا درک اینو نداره که حتی بزرگترین مردها هم به همسرشون کمک میکنن نمونش حضرت علی ، پس به اونا توجه نکن 

من یک مادرم، مادری بدون زایمان اما عاشق فرزندانم. حس شیرین مادریم را با هیچ لذتی تغییر نخواهم داد.     
بر حسب چیزی که دارم تو اطرافیان میبینم میگم هیچ چیزی با زور بدست نمیاد بیاد هم به دل آدم نمیشینه چون ...

بله اصلا به نظر من خانم اگه خانه دار باشه که هیچی ولی اگه شاغل باشه شوهر وظیفه داره همون قدری که خانمش تو خرج خونه کمک می کنه اونم تو کارای خونه انجام بده و اصلا کنم به حساب نمیاد چون خانمش خرج خونه کمک می کنه وظیفه اش هست

بر حسب چیزی که دارم تو اطرافیان میبینم میگم هیچ چیزی با زور بدست نمیاد بیاد هم به دل آدم نمیشینه چون ...

می دونم با زور به دل آدم نمی چسبه ولی یه چیزی بگم من خیلی دیوونم ما هنوز عقد کرده ایم من می ترسم شوهرم مثل بقیه مردابشه وگرنه هنوز نمی دونم چه طوریه

می دونم با زور به دل آدم نمی چسبه ولی یه چیزی بگم من خیلی دیوونم ما هنوز عقد کرده ایم من می ترسم شوه ...

زود قضاوت نکن همه که مثل هم نیستن، من خانمی دیدم که شاغل هست و کار همسرش توی خونه هست اما این آقا تمام کارای خونه را انجام میده آشپزی میکنه و حتی به بچه‌ها رسیدگی میکنه چون درک میکنه خانمش خسته هست، پس نگران نباش مردهای خوب هنوز هستن 

و اینکه سعی کن چیزی که برات اینجوری چالش ایجاد کرده را با همسرت تو یه فضای آروم با کلمات مناسب بیان کنی قطعا هرچیزی با صحبت کردن به نتیجه میرسه اینجوری اذیت هم نمیشی