2777
2789
عنوان

چ راهی برام مونده😢

117 بازدید | 8 پست

شوهرم سرسنگین بود منم بهش گفتم شمارو بخیر مارو ب سلامت و س چار روز شده ک نمیاد پیشم😔

دیروز بهم ی پیام داد

و امروز من بهش پیام دادم خواستم علت ناراحتیشو بدونم

اخه شوهرم توداره ناراحت باشه از موضوعی هیچی نمیگه 😭

گف ازین ناراحتم ک از اول عقد تاحالا تو این ۷ ماه هرچی شده رو همه میدونن میگه وقتی میریم بیرون همه چیزارو با جزئیات میای ب همه میگی اینکه کیو دیدیم کی شوخی کرد کی چی گف

قضیه همون اکانتم (تاپیکای قبلیم) هنوز فراموش نکرده 

خیلی همه‌چی بهم ریختس

بغض کردم دلم میخواد جیییییغ بزنم چشمام پر اشک میشه ولی بغضمو فرو میبرم 

دلم براش خیلییییی تنگ شده 

برای همون شوهر چند ماه پیش همون شوهر قبل اون اکانت لعنتی😭

خب تعریف کردن روز‌مرگیها بین زنا متداوله من فک نمیکردم شوهرم ازین کار ناراحت بشه اصلا عقلم ب جایی قد نمیده😭

خیلی میترسم ازین اخلاقش

نی‌نی سایتی‌های تروخدااا برام دعا کنید مشکل زندگیم حل بشه جایی جز اینجا ندارم ک ازشون کمک بخوام و درد دل کنم مرسی که هستین خواهرا😘😭 ی صلوات مهمونم کنین و دعام کنید😔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم این اخلاق و دارم که همه چیز رو برا همه با جزئیات تعریف میکنم دلم میخواد خودمو جر بدم خیلی بدم می ...

من چوبشو خوردم😔

شوهرم ازینکار خیلی بدش میاد 😭

نی‌نی سایتی‌های تروخدااا برام دعا کنید مشکل زندگیم حل بشه جایی جز اینجا ندارم ک ازشون کمک بخوام و درد دل کنم مرسی که هستین خواهرا😘😭 ی صلوات مهمونم کنین و دعام کنید😔
خودش رو لوس کرده

چرا؟

مگه چی نوشته بودی تو اکانت دیگت 

تاپیک قبلیم هست ی اکانتی اومد ب شوهرم پیام داد ک زنت رفته پشت سر تو خونوادت بدگویی کرده

هرچی از دهنش دراومده بود ب شوهرم و خونوادش گفته بود اززبون من😭

تاپیک قبلیم هست ی اکانتی اومد ب شوهرم پیام داد ک زنت رفته پشت سر تو خونوادت بدگویی کرده هرچی از دهن ...

خوب بگو کار من نبوده ببین کیه این حرفا رو میزنه قرار نیست هر کی از راه رسید تو رو خراب کنه گه 

قلبم فقط واسه بچهام میتپه💖💕
خوب بگو کار من نبوده ببین کیه این حرفا رو میزنه قرار نیست هر کی از راه رسید تو رو خراب کنه گه 

گفتم کارمن نبوده اما ی سری چیزا هست ک هنوزم شک داره اکانتم کلا دیلت زده😭

نمیدونم کدوم احمقی با زندگیم بازی کرده😭