2777
2789

نزدیک چهل سالمه...طلاق گرفتم... خیلی سختی کشیدم... خیلی نقش مادری رو دوست دارم...

همینجوری روی کاغذ احتمال ازدواج موفق برام بسیار کم است...

حالا بر فرض ازدواج هم بکنم و طرفم اطمینانم رو جلب کنه که جرات کنم صاحب فرزند شوم...

بعدش، از کجا معلوم است که خدا فرزند بدهد؛ و اگر هم فرزند بدهد، از کجا معلوم که سالم باشه چون احتمال نقص جنین در سنین بالا بسیار زیاد است...

تا حالا نگران موارد فوق الذکر بودم؛ امروز دو تا نگرانی اساسی بهم اضافه شد که من رو فرو ریخت و امیدم رو تقریبا نا امید کرد...

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...

آزمایشAMH دادم و ذخیره تخمدانم حدود ۱ است! اگر تمام شرایط بالا هم محقق بشه، عملا دیگه تخمکی ندارم که بارور بشه!

و بدتررررر از اون...

احتمال یایسگی زیاده برای افرادی با این ذخیره تخمدانی. این یکی دیگه خیلییییی برام دردناکه... خیلی...بهره‌ای از جوونیم نبردم... تمام مدت زندگیم، حتی وقتی مثلا شوهر داشتم، در اوج جوونی‌ام تاااا الان، نیاز جنسی رو در خودم فرو بردم و به کمک خدا کنترل کردم... و حالا بی هیچ بهره‌ای، یایسه بشم...

به هر حال آدم هستم... سنگ که نیستم...

خواستم درد‌دل کنم... لطفا حرفهای کلیشه‌ای نزنید...توان شنیدنش رو ندارم...

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...

عزیزدلم الهی خدا بهترین ها رو بهت بده از ته دلم برات آرامش رو آرزو کردم❤

ما توبه شکستیم ولی دل نشکستیم :)................فاجعه اونجاست که یه نفرو به همه دنیا و آدماش ترجیح میدی ، بعد همون یه نفر ساده ترین چیزها رو به تو ترجیح میده!به قول شاعر : وای بر من، تو همانی که امیدم بودی؟!

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزدلم الهی خدا بهترین ها رو بهت بده از ته دلم برات آرامش رو آرزو کردم❤

ممنونم

هر چی بگیم از نظرت کلیشه ایه 

ولی خودتو سرگرم کن و بهش فکر نکن 

چون افسرده میشی 

سلام روزگار .. چه میکنی با نامردی مردمان ...من هم ... اگر بگذارند ... دارم خرده های دلم را ... چسب میزنم . راستی این دل ... دل می شود ؟

عزیزدلم

همون خدایی که گفتی

به وقتش انقدر قشنگ میچینه این نقشه رو

که عقل توات درکش رو نداره

به خودش دل بسپار

عمه ی من تو ۴۵ سالگی در حالی که دکترا گفته بودن امکان بارداریش صفره بچه دار شد

😍 توکل کن به خودش دورت بگردم

Second Baby is loading 👶🏻

😔😔😔خدا بهت صبر وآرامش بده

خدایا میشه نی نی مون رو بی زحمت بدید😔خیلی وقته منتظرم..خدایا میشه اونجا مواظبش باشی و بهش بگی که مامانت خیلی دوستت داره انقد تلاش میکنه بیای تو دلش؟🥰🥰خدایا میشه بهم آرامش بدی بتونم دووم بیارم بدون اون؟خدایا میشه اجروثواب مادرهارو به منتظرای بچه هم بدی؟😔😔😔😔
از خدا برات آرامش میخوام عزیز

نا آرام نیستم... وحشتناااااک دلتنگم...

چرا ازدواج عزیزم؟

امکان فرزند خوندگی برای زنان مجردم هست 

حس مادری رو درونتون سرکوب نکنید

تخمکتون رو فریز کنید

خدارو چه دیدی شاید یکماه دیگه ازدواج‌کردید و یکسال بعد خواستید بچه دار بشید 

حسین جان! پسرانت همگی نام علی بنهادی! جان عالم ب فدای دل بابایی تو😍😍😍