2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خطرناک که نیست ولی بهتره رو پهلو چپ بخوابی من از همون اول خودمو عادت دادم البته پهلو راست 😐

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید
لطفا اگه کسی تجربه داره خدا خیرش بده به منم بکه 

من دقیقا از زمانی که دکتر گفت بهتره دیگه طاق باز نخوابی، شبها تا صبح طاق باز خوابیدم تا شب آخر سزارینم، دست خودم نبود،اول شب به پهلو میخوابیدم همسرم با دستش شونه هامو نگه میداشت که نچرخم، تادخوابش میبرد، دستشو میزدم کنار و تا صبح طاق باز میخوابیدم.......😊😊😊🤣🤣🤣 

«‏و أنَا أبحَثُ عنِّي؛ وَجَدْتُكَ یٰا حُسین..!»  و هنگامی که در پیِ خودم بودم تــو را یافتم، یا حسین؛))♥️  ️

عزیزم نباید به پشت بخوابید،میتونید قبل از خواب که به پلو میخوابی(ترجیحا پهلوی چپ)یه متکا بزار پشتت که خواستی قلت بزنی یادت بیفته

🍀به خاطر { زن بودن } به خودتون افتخار کنید👌🍁        🍀شما « ریشه خانواده» و« اساس جامعه »هستید.. 💫💟       من به عنوان متخصص در زمینه👈بیماری های زنان و مامایی🤰🌱   بهتون کمک میکنم سالم زندگی کنید.♂️♀️         
من دقیقا از زمانی که دکتر گفت بهتره دیگه طاق باز نخوابی، شبها تا صبح طاق باز خوابیدم تا شب آخر سزاری ...

اخی عزیزم منم دقیقا مثله شمام هرچی میام رعایت کنم یهو بازم طاق باز میشم تا این نی نی بیاد من سکته میکنم از استرس 

تا وقت داري ، اين پيج هارو بخون. 

اينستاگرام دارين ؟ 

Sleep-mama-sleep

Littlezdream

Khabekoodak

Sleep-clinic-dr.parsapoor

Proffoseor.dr.jalilolghadr

خانم دكتر پارساپور ، هر ٤شنبه ، ساعت ٢٠، لايو پرسش و پاسخ ميذاره ، اگه نفراي اول لايو باشين ، جوابتونو ميده. به مدت ٣٠ دقيقه. 

اخی عزیزم منم دقیقا مثله شمام هرچی میام رعایت کنم یهو بازم طاق باز میشم تا این نی نی بیاد من سکته می ...

خدا حافظ خودت و نی نی جانمون باشه انشاالله،تا جایی که میتونی رعایت کن ولی اگه نتونستی هم استرس به خودت نده........ 

«‏و أنَا أبحَثُ عنِّي؛ وَجَدْتُكَ یٰا حُسین..!»  و هنگامی که در پیِ خودم بودم تــو را یافتم، یا حسین؛))♥️  ️