2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره برا من سر دخترم میشد قشنگ میلرزید بعد دخترم دنیا اومد دیدم گاهی لباش میلرزه بعد گفتم شاید برا همین بود که خب چیزی نیست

خدایا همه نی نی هارو سالم برسون دست ماماناشون کوچولو منم سالم بهم برسون و دختر قشنگمم برام سلامت نگه دار الهی آمین🙏🙏

من ۲۰ هفتمه از هفته ۱۶ این حسو دارم موقع هایی ک چیز شیرین میخورم یا تو ماشینم از متخصص پرسیدم گفت تکونای نینیته 😍

من از دیوانه ها دیدم ، هزاران عاقل مرده !•~•                                                                                                           خدایا همیشه هوامو داشته باش ❤                                    
تکون جنین نیس؟ اخه میگن بعضیا تا هفته 20 متوجه نمیشن

نمیدونم راستش از هفته پیش حس نبض زدن داشتم ،امروز حس میکنم که میارزه رحمم خیلی ریز از داخل به خاطر همین میترسم

من ۲۰ هفتمه از هفته ۱۶ این حسو دارم موقع هایی ک چیز شیرین میخورم یا تو ماشینم از متخصص پرسیدم گفت تک ...

جدی؟وایی من چقدر ترسیدم چون من استراحت مطلقم و تا هفته پیش،بچه را حس نمیکردم به خاطر جفت قدامی،از هفته پیش حس نبض داشتم که گفتن تکونه،اما امروز که چند بار اینجوری شد خیلی ترسیدممم،مرسی مرسی

جدی؟وایی من چقدر ترسیدم چون من استراحت مطلقم و تا هفته پیش،بچه را حس نمیکردم به خاطر جفت قدامی،از هف ...

ای جان😍😍من اوایل میگفتم ینی چی میتونه باشه ولی دکتر گفت نینی های شیطون زیاد تکون میخورن.تنسالله سالم و صالح میاد بغلت 

من از دیوانه ها دیدم ، هزاران عاقل مرده !•~•                                                                                                           خدایا همیشه هوامو داشته باش ❤                                    
عزیزدلم 😍😍😍 خیلیم عالی همونه خودشه وروجک❤ من از هفته 16 فهمیدم الان دیگه واضح میگرده😄

عزیزم چه حس خوبی،یعنی دمت گرم از هفته ۱۶ فهمیدی تکوناشو،ان شا الله سلامت و سالم به موقع میاد بغلت زیزم

ای جان😍😍من اوایل میگفتم ینی چی میتونه باشه ولی دکتر گفت نینی های شیطون زیاد تکون میخورن.تنسالله سا ...

ان شا الله ان شا الله ،امیدوارم که اینقدر شیطون نباشه زود بیاد و صبر کنه به وقتش بیاد ،راستی وقتی هم بچرخه حسش میکنیم؟

ان شا الله ان شا الله ،امیدوارم که اینقدر شیطون نباشه زود بیاد و صبر کنه به وقتش بیاد ،راستی وقتی هم ...

عزیزم دکتر گفت بچه خیلی تکون میخوره و میچرخه ولی چون خیلی کوچیکه با توجه ب سن حاملگی ما احساس نمیکنیم الان شاید نینیت داره تکون میخوره یا میچرخه ولی تو احساس نمیکنی ولی بعضی موقع ها میشه ک همون احساس نبضه