2777
2789
عنوان

سازگاری یا چی؟

154 بازدید | 8 پست

بچها من ۷ماهه عقدم شوهرم شبا ک خیلی کم میاد ک تاپیکم زدم روزم اصلا نمیاد مغازه‌داره و از صبح تا ظهر مغازس بعد میره خونشون دوباره از بعدازظهر تا شب 

وقتاییم ک فوتبال داشته باشه ک هیچی اصلاااا انگار زنی وجود نداره 

توجمع میریم بیرون حواسش اصلا بهم نیس میگه نباید سبک بازی دربیاری تو جمع خیلی بهم بچسبی هی 

کلا با مردا جدا میشینه انگار ن انگار زن داره!

ولی تو خلوتمون خیلی خوبه از بوس و .... کم نمیزاره

الان ۴ روزه نیومده چون هرشب فوتبال داره دیگه شبایی ک فوتبال داشته باشه حتی بیرونم نمیاد بریم

هرچی تلویزیون فوتبال میبینه هرچیم خودش میره سالن بازی میکنه.

اگرم مهمونیی دعوت شیم فوتبال داشته باشه نمیااااد ی شب عروسی دوستم بود فوتبال داشت اما اومد دنبالم برای اولین بار فوتبالش زد اما انقد عصبانی بود ک نگو بعدم سریع منو گذاشت خونمون و رفت شبم نیومد (در صورتیکه قرار بود بیاد) گف میرم نیمه دومشو ک ندیدم دان کنم ببینم

خسته شدم دیگه واقعا😭

خونمون اصلانمیاد میگن چرا اینجوری میکنه چرا فراریه چرا نمیاد 

نمیدونم بخاطر کارشه یا چی؟

اصلا براش مهم نیس چند روزم منو نبینه مث الان😔

چیکارش کنم

نی‌نی سایتی‌های تروخدااا برام دعا کنید مشکل زندگیم حل بشه جایی جز اینجا ندارم ک ازشون کمک بخوام و درد دل کنم مرسی که هستین خواهرا😘😭 ی صلوات مهمونم کنین و دعام کنید😔

ظاهرا هنوز با دنیای مجردی و تفریحاتش خداحافظی نکردن

به نظرم زودتر تشریف ببرید سر خونه زندگی تون بهتر میشه

خدایا شکرت به خاطر : ♡ زمین گردالی🌏، خانواده 👪، طبیعت🍃، یاد گرفتن و علم 📚، غذاهای خوش مزه 🍕، لباس ها👗، خوابیدن😴، رویاها🎈، خورشید 🌞، عشق💕، ماه و ستاره 🌒، خونه 🏡، تکنولوژی 💻، دوستا و آشناها 👭، لبخندهای خوشگل 😄 ... ! ♡

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ظاهرا هنوز با دنیای مجردی و تفریحاتش خداحافظی نکردن به نظرم زودتر تشریف ببرید سر خونه زندگی تون بهت ...

اره دقیقا همینطوره نمیخواد قبول کنه باید تغییر کنه😔

رفیق باز نیس کلا دو دوست داره اوناهم هنوز ازدواج نکردن فک می‌کنه بااونا هیچ فرقی نداره و باید مثل اونا باشه😢

نی‌نی سایتی‌های تروخدااا برام دعا کنید مشکل زندگیم حل بشه جایی جز اینجا ندارم ک ازشون کمک بخوام و درد دل کنم مرسی که هستین خواهرا😘😭 ی صلوات مهمونم کنین و دعام کنید😔
تو عقدی خیلی حساسی  یه فوتبال ۹۰ دقیقه اس چرا انقدر بزرگش کردی تو یعنی دوساعت برا خودت برنامه ...

خب چرا ولی بقیشم سرکاره 

هرچی سرکاره هرچی فوتبال میبینه پس من چی؟

منو ک باید ببینه کی باید پیش من باشه؟

خب چرا ولی بقیشم سرکاره  هرچی سرکاره هرچی فوتبال میبینه پس من چی؟ منو ک باید ببینه کی باید پی ...

روزای تعطیل باهم وقت بگذرونید 

بخدا هرچی بیشتر رو فوتبال حساس بشی بدتره

خداجونم من و دست این و اون نسپار خودت مراقبم باش 😘😍
روزای تعطیل باهم وقت بگذرونید  بخدا هرچی بیشتر رو فوتبال حساس بشی بدتره

آخه همش میگم نگا دوران عقد همه باهم وقت میگذرونن اونوقت شوهر من هرچی ک سرکاره هرچیم فوتبال میبینه😭

آخه همش میگم نگا دوران عقد همه باهم وقت میگذرونن اونوقت شوهر من هرچی ک سرکاره هرچیم فوتبال میبینه😭

عزیز دلم باهاش صحبت کن ولی یبار، اگه درست نشد ادامه نده .برنامه بریز از صبح ک وقتی کارش تموم شد دوتایی باشین مثلا پارک ،پیاده روی ،کافه،مهمونی و مطمین شو میاد

مردا مدلشونه اگ به یه موضوعی گیر بدن امکان نداره بیخیالش بشن 

خداجونم من و دست این و اون نسپار خودت مراقبم باش 😘😍
عزیز دلم باهاش صحبت کن ولی یبار، اگه درست نشد ادامه نده .برنامه بریز از صبح ک وقتی کارش تموم شد دوتا ...

اره انقدم لجبازه حرف حرف خودشه بگم بریم فلان جا اگ خودش نخواد من خودمو بکشم راضی نمیشه😭