2777
2789
عنوان

دیگه تمومش کردم عشقو. دلم داره میترکه...

| مشاهده متن کامل بحث + 432 بازدید | 39 پست
اره بخدا هر وقت نگاه گوشیم میکنه همه تنم میلرزه

چطوری واقعا جرعت میکنی موندم فقط بخدا 

من کوردم💪🤞دختری  از الامتو                                  ازاد شدم  خوشحالم ننه ایشالا ازادی قسمت همه😄        بالاخره از تعلیقی در اومدم 😄ب لطف ی شخص مغز بیمار تعلیق شدم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چطوری واقعا جرعت میکنی موندم فقط بخدا 

ببین من مجرد. بودم ی. پسره اومد. خاستگاربم خیلیم دوسش داشتم الانشم دارم هااااا هروز تو سرمه صداش.اما اون نامزد. کرد بیخیال شدم هروز پیام میداد. میگفت غلط کردم اما من خطمو عوض کردم نخاستم زندکیش بهم بخوره تو یااون اگ واقعا عشق بینتون باشه یکیتون میذارع میرع ک طرف ب زندگیش برسه من رفتم الانم منو میبینه ب شخمم نیس

من کوردم💪🤞دختری  از الامتو                                  ازاد شدم  خوشحالم ننه ایشالا ازادی قسمت همه😄        بالاخره از تعلیقی در اومدم 😄ب لطف ی شخص مغز بیمار تعلیق شدم
میگه گاهی فقط باهام حرف بزن احوالتو بپرسم ما که زندگیمون تباه شد لا اقل هرچند وقت یه بار حرف بزنیم ...

اون آدم همین کارش نشون میده که کثیفه. بعدشم از کجا میدونی باهاش ازدواج میکردی اون بهتر بود. بعدشم شاید هزاران نفر هستند که از اونم بهترن و تو هیچوقت ندیدی. حتی اگه اون از شوهرت بر فرض محال بهتر هم باشه مثه هزاران نفر دیگست. مثل هزاران نفر دیگست که از تو بهترن ولی شوهرت با توعه. وقتی ازدواج میکنی این یعنی پایان ماجراهای عشق و عاشقی جوونی. یعنی تعهد به شروع زندگی با آدمی که انتخابش کردی و قطعا خیلی ها هم هستند که ازش بهترن

الان اگ اون. بود. فک میکنی واست انجام میداد؟ببخشید ابجی فیلم ترکی زیاد دیدیا اینچیزا نمیگم نیس هست ا ...

نه شوهرمم خوبه بخدا 

ممنون که راهنمای کردید 

فقط اومدم دردودل کنم

بزا یه چیزی از روانشناسی یاد گرفتم یادت بدم کسی که قبلا دوسش داشتی یادت بره شبا وقته خواب تصویرش رو بیار تو ذهنت بعد سیاهس کن بعد انقد ببرش بالاتر که تصویر اندازه نقطه بشه و محو بشه ، 21 روز تکرار کن یادت میره و طوله روز فک نکن بهش  جواب پیام هاشو نده بگو اگه منو میخواستی خودت به اب و اتیش میزدی  تا که بهم برسی 

ای مسلمانان ...!!!  🌼 قرآن برای این نازل نشده که:⛔️》از زیرش رد بشوید!⛔️》بر روی مرده بخوانید!⛔️》بر بازو و گردن ببندید!⛔️》در ماشین خود آویزان کنید⛔️》بر در و دیوار خانه هایتان بنویسد!📖 کلام اللّه قرآن کریم برای هدف والاتر نازل شده!﴿كِتَابٌ أَنزَلْنَاهُ إِلَيْكَ مُبَارَكٌ لِّيَدَّبَّرُوا آيَاتِهِ وَلِيَتَذَكَّرَ أُوْلُوا الْأَلْبَاب﴾ِ✨[اين] كتابى مبارك است كه آن را به سوى تو نازل كرده ايم تا در آيات آن بينديشند و خردمندان پند گيرند.✨   (ص/29)🌷 این کتاب راهنمای زندگی شما می باشد ...⏰ چقدر در زندگی آن را تلاوت و به آن گوش میدهید و در آن تفکر و تدبر میکنید؟‼️نباشیم از کسانی که در آتش دوزخ اینگونه می گویند:﴿وَقَالُوا لَوْ كُنَّا نَسْمَعُ أَوْ نَعْقِلُ مَا كُنَّا فِي أَصْحَابِ السَّعِير﴾✨و می گویند:اگر ما گوش شنوا داشتیم یا تعقّل می کردیم، در میان دوزخیان نبودیم!✨ (ملک/10)
نه شوهرمم خوبه بخدا  ممنون که راهنمای کردید  فقط اومدم دردودل کنم

ولش کن خطتو عوض کن اون اگ میخاستت یکاری میکرد بهش برسی

خدایا 😔

باور کن ادما فقط از دور زیبا به نظر میان 

ای مسلمانان ...!!!  🌼 قرآن برای این نازل نشده که:⛔️》از زیرش رد بشوید!⛔️》بر روی مرده بخوانید!⛔️》بر بازو و گردن ببندید!⛔️》در ماشین خود آویزان کنید⛔️》بر در و دیوار خانه هایتان بنویسد!📖 کلام اللّه قرآن کریم برای هدف والاتر نازل شده!﴿كِتَابٌ أَنزَلْنَاهُ إِلَيْكَ مُبَارَكٌ لِّيَدَّبَّرُوا آيَاتِهِ وَلِيَتَذَكَّرَ أُوْلُوا الْأَلْبَاب﴾ِ✨[اين] كتابى مبارك است كه آن را به سوى تو نازل كرده ايم تا در آيات آن بينديشند و خردمندان پند گيرند.✨   (ص/29)🌷 این کتاب راهنمای زندگی شما می باشد ...⏰ چقدر در زندگی آن را تلاوت و به آن گوش میدهید و در آن تفکر و تدبر میکنید؟‼️نباشیم از کسانی که در آتش دوزخ اینگونه می گویند:﴿وَقَالُوا لَوْ كُنَّا نَسْمَعُ أَوْ نَعْقِلُ مَا كُنَّا فِي أَصْحَابِ السَّعِير﴾✨و می گویند:اگر ما گوش شنوا داشتیم یا تعقّل می کردیم، در میان دوزخیان نبودیم!✨ (ملک/10)