2777
2789
عنوان

دیگه تمومش کردم عشقو. دلم داره میترکه...

| مشاهده متن کامل بحث + 432 بازدید | 39 پست
با احترام اون خیلی بیشعوره که می‌دونه شوهر داری بچه داری اومده که بگه چی؟؟؟؟

خیلی دوسش دارم و خیلی دوسم داره

تا حالا یه حرف بد هم بینمون نبوده

اونم زن داره

نمیدونم آخه این حرفزدن چ فایده داره اخه برامون

کم محبته

الان میخای بذاری بری؟؟؟

من کوردم💪🤞دختری  از الامتو                                  ازاد شدم  خوشحالم ننه ایشالا ازادی قسمت همه😄        بالاخره از تعلیقی در اومدم 😄ب لطف ی شخص مغز بیمار تعلیق شدم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببخشید منظورم اینکه از شوهرت بچه ات بخاطر یه عشق قدیمی پشت نکن مطمین باش اون هم یه اخلاق بدی داره&nb ...

ازشون خجالت میکشم 

بخدا چیزیم نگفتم باهاش

از فامیلامونه

احوال پرسی کرد و گفت هنوز ب فکرمه

خیلی دوسش دارم و خیلی دوسم داره تا حالا یه حرف بد هم بینمون نبوده اونم زن داره نمیدونم آخه این حر ...

ول کن تویی م ضرر میبینی شوهرت بفهمه طلاقت میده اما اون زنش بفهمه راضیش میکنه برمیگرده بازتویی ضرر. میکنی ول کن اصلا گناهه چطور نفهمیده شوهرت

من کوردم💪🤞دختری  از الامتو                                  ازاد شدم  خوشحالم ننه ایشالا ازادی قسمت همه😄        بالاخره از تعلیقی در اومدم 😄ب لطف ی شخص مغز بیمار تعلیق شدم
ازشون خجالت میکشم  بخدا چیزیم نگفتم باهاش از فامیلامونه احوال پرسی کرد و گفت هنوز ب فکرمه

شوهرت کم محبت نیس تو چشت دنبال محبت اونه ک توجه شوهرتو نمیبینی بعدا میفهمی اشتباه کردی

کسی که ادمه دوست داشته باشه خودشو به اب و اتیش میزنه که بهت برسه به نظرم اصلا نباید جوابشو میدادی خوبه همسرت با یه دختری این جوری حف بزنه ؟چه حالی بهت دس میده

ای مسلمانان ...!!!  🌼 قرآن برای این نازل نشده که:⛔️》از زیرش رد بشوید!⛔️》بر روی مرده بخوانید!⛔️》بر بازو و گردن ببندید!⛔️》در ماشین خود آویزان کنید⛔️》بر در و دیوار خانه هایتان بنویسد!📖 کلام اللّه قرآن کریم برای هدف والاتر نازل شده!﴿كِتَابٌ أَنزَلْنَاهُ إِلَيْكَ مُبَارَكٌ لِّيَدَّبَّرُوا آيَاتِهِ وَلِيَتَذَكَّرَ أُوْلُوا الْأَلْبَاب﴾ِ✨[اين] كتابى مبارك است كه آن را به سوى تو نازل كرده ايم تا در آيات آن بينديشند و خردمندان پند گيرند.✨   (ص/29)🌷 این کتاب راهنمای زندگی شما می باشد ...⏰ چقدر در زندگی آن را تلاوت و به آن گوش میدهید و در آن تفکر و تدبر میکنید؟‼️نباشیم از کسانی که در آتش دوزخ اینگونه می گویند:﴿وَقَالُوا لَوْ كُنَّا نَسْمَعُ أَوْ نَعْقِلُ مَا كُنَّا فِي أَصْحَابِ السَّعِير﴾✨و می گویند:اگر ما گوش شنوا داشتیم یا تعقّل می کردیم، در میان دوزخیان نبودیم!✨ (ملک/10)
خیلی دوسش دارم و خیلی دوسم داره تا حالا یه حرف بد هم بینمون نبوده اونم زن داره نمیدونم آخه این حر ...

اوووف....آخه اینم شد زندگی الان ۴نفر جایی که باید باشن نیستن و محبتی هم جایی که هستن نیست...کاش با هم ازدواج میکردین..

الهیی چی مبکشی الان .خوب الان حرفش چیه دوستت ؟

میگه گاهی فقط باهام حرف بزن احوالتو بپرسم ما که زندگیمون تباه شد

لا اقل هرچند وقت یه بار حرف بزنیم

گفتم نه 

وابسته میشیم باز

عزیزم این کار تو خیانت ب حساب میاد. ب خاطر آرامش وجدان خودتم ک شده تمومش کن.تو ب هرحال شوهر داری باهم می‌خوابید بچه دارین دیگه گذشته ها گذشته. ی حکمتی توش بوده از کجا معلوم با اون ازدواج میکردی خوشبخت میشدی 

برام دعا کنید ک خیلی محتاجم🙏
شوهرت کم محبت نیس تو چشت دنبال محبت اونه ک توجه شوهرتو نمیبینی بعدا میفهمی اشتباه کردی

آخه من زندگی با عشق و سورپرایز و کادو و تولد و اینا دوست دارم اون اصلا به این چیزا میخنده

همش شده عقده

آخه من زندگی با عشق و سورپرایز و کادو و تولد و اینا دوست دارم اون اصلا به این چیزا میخنده همش شده ع ...

الان اگ اون. بود. فک میکنی واست انجام میداد؟ببخشید ابجی فیلم ترکی زیاد دیدیا اینچیزا نمیگم نیس هست اما ن اونطوری ک هروز غروب بیاد کادو بیاره.مگ تو هروز ی کادو میذاری رو. میز براش ک توقع داری😐