2777
2789
قد بچه خواهرم هم 76 رشد میکنه نترس چیا بهش میدی بخوره واسه تپل شدنش؟ 

خوبه قدش وزنش چنده؟؟ والا همه چیو تقریبا میخوره بد غذا نیس هرچیزی ک برا خودمون درس کنم میدم و اینکه شیرخشکی و هنو شیرخشکو میدم

خدا بخودت قسم دنیات ته نامردیه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قد 50؟؟؟.

۵۰بدنیا میان اونقدم باید۷۰تا۷۵باشه وزنشم ۸تا۹۵۰۰

من کوردم💪🤞دختری  از الامتو                                  ازاد شدم  خوشحالم ننه ایشالا ازادی قسمت همه😄        بالاخره از تعلیقی در اومدم 😄ب لطف ی شخص مغز بیمار تعلیق شدم
خوبه قدش وزنش چنده؟؟ والا همه چیو تقریبا میخوره بد غذا نیس هرچیزی ک برا خودمون درس کنم میدم و اینکه ...

9کیلو ششصد یکسالگی 

وزن تولدش3500

شیر خشک میخوره شیر خودت و  نمیدی

آها عزیزم من اشتباه متوجه شدم ببخش❤️ ماشالله بهش  چیا بهش میدی بخوره وزن تولدش چند بود؟  ...

عزیزم اون پیام برای من نبود .من شمارو ریپلای کردم فقط . بدنیا اومدنی 2680 . هیچی بخدا انقدر مریض و جرااحی هم داشته که حد نداره همش اسهال و استفراغم داره . من فقط مولتی هاشو منظم میدم . تو غذاش کره میریزم . تخم مرغ و سیب زمینی و اینا میخوره از سوپ و فرنی و اینام بدش میاد در روز شاید یه وعده بخوره . شما چطور‍؟وزن بچتون چقدره؟

صلواتی هدیه کنید برای داداش ابراهیم...♡
عزیزم اون پیام برای من نبود .من شمارو ریپلای کردم فقط . بدنیا اومدنی 2680 . هیچی بخدا انقدر مریض و ج ...

آخی عزیزم😔خدا حفظش کنه برات گلم❤️

بچه خواهرمم وزنش9600بود یکسالگی ولی کمه😔

9کیلو ششصد یکسالگی  وزن تولدش3500 شیر خشک میخوره شیر خودت و  نمیدی

عزیزم ماشالله خوبه..نه عزیزم از سه ماهگی دیگ ندادم یعنی اصلا شیر نداشتم از اول شیرخشک دادم تا الان

خدا بخودت قسم دنیات ته نامردیه