بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
حنا بزار با آب سرد یک قاشق با آب سرد قاطی کن من 2 روزه دارم میزارم صورتم صاف شده 5 الی 10 دقیقه بزار رو صورتت بمونه امروز روز سومم هنوز نذاشتم
حب♥ الحسین ♥حب لاینتهی مثل حب الله سبحانه و تعالی♥ اللهم صلی علی محمد و محمد و عجل فرجهم ♥ دوستان نی نی سایتی خواهش میکنم هرگز با توهین یا مسخره جواب ندهید به همدیگر احترام بگذرید 15 سالگی نی نی سایتی بودم و خواننده خاموش بودم♥
وای منم... دیگه خسته شدم.از وقتی یادمه دکتر رفتم. ولی هرکی یه چبزی میگه. حالا این هفته میخوام برم ...
عزیزم برای رفع سریع جوش تو همین تاپیک نوشتم بخونش❤
حب♥ الحسین ♥حب لاینتهی مثل حب الله سبحانه و تعالی♥ اللهم صلی علی محمد و محمد و عجل فرجهم ♥ دوستان نی نی سایتی خواهش میکنم هرگز با توهین یا مسخره جواب ندهید به همدیگر احترام بگذرید 15 سالگی نی نی سایتی بودم و خواننده خاموش بودم♥
رنگ میگره یا نارنجی کم رنگ یا گلبهی صورتت هی بشوری زود میره رنگش حتی اگه با صابون بشوری