2777
2789
عنوان

خیلی لاغرم + راز لاغری من

4934 بازدید | 70 پست

سلام 

من قدم ۱۶۸ وزنم هم ۵۰ 

من یه مدت خیلی چاق بودم عین یه توپ همه بهم میگفت خوبی ولی خوب تنم لباس پیدا نمی شد الان که لاغر شدم خیلی بی اشتها شدم روزانه حداکثر بتونم ۵۰۰ کیلو کالری بخورم دارو هم مصرف نمیکردم برای لاغری روند چاقیم خیلی کنده ولی لاغری اراده کنم هفته ای ۱۰ کیلو لاغر میشم از سه روز پیش تا الان ۱ کیلو همینطوری کم کردم ازمایش تیروئید هم دادم گفتن تیروئیدت نرمال هست گیج شدم 😑

I'm ARMY       

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

500 تا خیلیییی کمههه

قرص زینک بخور اشتهات باز شه 

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد(همسر)دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋

اگر بخواید مشاوره بدم برای لاغری 

مشاوره بده من قدم ۱۵۸ ووزنم ۵۸ میخوام پنجاه بشم چی کارکنم؟

اگر فکر کنم بحث کردن با یک کاربر به جایی نمی‌رسه جواب نمی‌دم. بنابراین این جواب ندادن رو کم آوردن درنظر نگیر دوست عزیز. تا زمانی که حرفات عاقلانه باشه به نظرم لایق گفتگو هستی. هرجا هم فکر کردی من دارم اشتباه حرف میزنم با دلایل منطقی من رو مجاب کن. من با کمال میل عذرخواهی می کنم. با کاربرای کم سنی که خودشون رو عقل کل میدونن که کلا بحث نمیکنم چون همین نشونه ی بی عقلی شونه.
نمی تونم بیشتر میخورم بالا میارم

من برنامه کرفس و دانلود کردم امابلدنیستم کارکردن باهاش چ جوریه شما میشه توضیح بدی

روزهای سختم که تموم بشه روی شونه خدا میزنم ومیگم از من که گذشت اما با هیچکدوم از بندهات اینجوری نکن خیلی سخت گذشت....