2777
2789
عنوان

دوستان کادر درمان یه لحظه بیاین

103 بازدید | 14 پست

دوستان عزیز حق کرونا یا کارانه بهتون دادن یانه

خدایا تو همه شرایط دستمو گرفتی این من بودم بنده ی بدی بودم تو خیلی خوبی ..از این به بعد سعی میکنم یه خورده از بدیم کم کنم🙏🙏

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میشه سابقه و حقوقتون رو اگه دوست داشتید بگید؟ 

من شوهرم هست ۱۵ سال سابقه داره ۱۲ میگیره 

خدایا تو همه شرایط دستمو گرفتی این من بودم بنده ی بدی بودم تو خیلی خوبی ..از این به بعد سعی میکنم یه خورده از بدیم کم کنم🙏🙏
با مادر من 200هزار تومن دادن 😐

وا چرا اینقدر کم به ما برج دوازده دادن ۶ملیون البطه شوهرم تو بخش کروناهست و ای سی یو

وا چرا اینقدر کم به ما برج دوازده دادن ۶ملیون البطه شوهرم تو بخش کروناهست و ای سی یو

تو شهر ما فقط به دکترا میدن 

پرستارا هم اندازه عنبر نسا ارزش ندارن 

اعتراضم کردنی به همه توبیخ زدن

حقوق شوهرتون زیاد نیست؟؟  مادر من 25سال سابقه سرپرستار و سوپروایزر 11.5میگیره

نه عزیزم با اضافه کاری شوهرم در ماه ۲۸۰ ساعت کارمیکنه

تو شهر ما فقط به دکترا میدن  پرستارا هم اندازه عنبر نسا ارزش ندارن  اعتراضم کردنی به همه ...

نه بیمارستان شوهرم اینها سوختگیه امتیازش بالاهست بعش رسیدگی میکنن

مادر منم خیر سرش سرپرستار بخش کروناست 😐😐

شاید بخاطر اینه کع امتیاز بیمارستان بالاتره

شاید بخاطر اینه کع امتیاز بیمارستان بالاتره

تو بیمارستان های دولتی حقوق ربطی به امتیاز نداره خوشگلم 

ایراد از اون بالاهاست وقتی همه مدیر ها و قدرت دار ها دکتر باشن فقط هوای دکتر هارو نگه میدارن آخرشم میشه شهر ما 

تو بیمارستان های دولتی حقوق ربطی به امتیاز نداره خوشگلم  ایراد از اون بالاهاست وقتی همه ...

نه اخه یه بیمارستان دیگه تو شهرمون هست اون خیلی کم میده و چند ماه طول میده اما بیمارستان سوختگی سر موقع میدن بخاطر این که امتیازش بالا هست