2777
2789
عنوان

بچه ها بنظرتون این کار عاقلانس

| مشاهده متن کامل بحث + 286 بازدید | 33 پست

اگر میتونید مدل بالاتر بگیرید که خرج ماشین کمتر باشه فکر خوبیه

ما پارسال وام 18 درصد سود اوردیم باهاش پرشیا مدل 90 گرفتیم،ماشین سالمی از اب در نیومد 

قسط دادن یه طرف از شهریور پارسال تا حالا 35 میلیون خرج ماشین کردیم بازم اونی که باید نمیشه....

یعنی از وقتی گرفتیم یه اب خوش از گلومون پایین نرفته

مادر بودنم را خیلی دوست دارم ❤دلم ضعف میرود برای دنیایی مادری❤دنیایی که متعلق به خودت نیستی❤همه جا حضور کسی را احساس میکنی❤که آنقدر بی پناه است،که فقط آغوش تو آرامش میکند❤آنقدر کوچک است که دست های تو هدایتش میکند❤آنقدر ضعیف است است که شیره ی جان تو پرورشش میدهد❤مادر بودنم را دوست دارم❤چون به بودنم معنا میدهد❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب چه بهتر از حقوق هم کم بشه و ضامن هم نخواد دردسرش کمتر و بهتره مهر ایران اسمشه فکر کنم سرچ کن&nbs ...

مهراقتصادم خوبه اما برای کسی که عجله نداشته باشه و مهم نباشه با پولش چه کنه، ما امشب میخوابیم فردا بیدار میشیم قیمت همه چیز بالاپایین شده  

مرسی از انرژی مثبتی که بهم دادی دوست خوبم  

اگر میتونید مدل بالاتر بگیرید که خرج ماشین کمتر باشه فکر خوبیه ما پارسال وام 18 درصد سود اوردیم باه ...

کل پولمون شاید 120 125 بشه، شوهرم با سایپا موافق نیست و فقط ایران خودرو، اگه بخوایم پارس بگیریم همون 92 اینا میشه. منم با مدل بالاتر موافقم   چقد ناراحت شدم بابت ماشینتون، کارشناس نگرفتید چکش کنه قبل خرید؟

مهراقتصادم خوبه اما برای کسی که عجله نداشته باشه و مهم نباشه با پولش چه کنه، ما امشب میخوابیم فردا ب ...

خواسش میکنم منم دقیقا شرایط خودت رو داشتم تازه پریشب معامله کردیم خیلی خوشحالم شما هم نگران نباش برو وامتو بگیر انشاله باهاش اتفاقای خوبی برات رقم بخوره و برکت زیادی برات بیاره

خدایا شکرت که هوامو همه جوره داشتی حتی تو بدترین شرایط و جایی که اصلا فکرش نمیکردم خدایا مراقب دخترکم باش میخوام بهترین تو اخلاق و رفتار باشه موفق و با خدا و مردم دار باشه خدایا تو تربیتش بهم کمک کن   
خواسش میکنم منم دقیقا شرایط خودت رو داشتم تازه پریشب معامله کردیم خیلی خوشحالم شما هم نگران نباش برو ...

آخی الهییی   پس الان نفست گرمه برای ماهم دعا کن که بتونیم بخریم، انشاءالله چرخش براتون بچرخه عزیزم به سلامتی

کل پولمون شاید 120 125 بشه، شوهرم با سایپا موافق نیست و فقط ایران خودرو، اگه بخوایم پارس بگیریم همون ...

ان شاءالله که یه ماشین سالم بگیرید و چرخش واستون بچرخه...چرا چندجا نشون داد گفتن مشکلی نداره ولی انقدر مارو اذیت کرد که حاضرم پیاده برم جایی ولی سوارش نشم

مادر بودنم را خیلی دوست دارم ❤دلم ضعف میرود برای دنیایی مادری❤دنیایی که متعلق به خودت نیستی❤همه جا حضور کسی را احساس میکنی❤که آنقدر بی پناه است،که فقط آغوش تو آرامش میکند❤آنقدر کوچک است که دست های تو هدایتش میکند❤آنقدر ضعیف است است که شیره ی جان تو پرورشش میدهد❤مادر بودنم را دوست دارم❤چون به بودنم معنا میدهد❤
آخی الهییی     پس الان نفست گرمه برای ماهم دعا کن که بتونیم بخریم، انشاءالله چرخش براتون ب ...

😁😅 مرسی عزیزم انشاله شماهم بزودی بخرین باهاش برین مسافرت و تفریح 

بدون ماشین سخته

خدایا شکرت که هوامو همه جوره داشتی حتی تو بدترین شرایط و جایی که اصلا فکرش نمیکردم خدایا مراقب دخترکم باش میخوام بهترین تو اخلاق و رفتار باشه موفق و با خدا و مردم دار باشه خدایا تو تربیتش بهم کمک کن   
ان شاءالله که یه ماشین سالم بگیرید و چرخش واستون بچرخه...چرا چندجا نشون داد گفتن مشکلی نداره ولی انق ...

مرسی عزیزم 

آخی اشکالی نداره تنتون سلامت، انشاءالله اوضاع بهتر میشه عوضش میکنید