2777
2789
عنوان

یه هدیه خاص

62 بازدید | 11 پست

سلام خانمها🌹

۵ روز دیگه سالگرد ازدواجمونه 

قصد دارم مامانم اینا و مادر شوهرم اینا رو دعوت کنم خونمون

دنبال یه هدیه خاص هستم که واسه شوهرم بخرم

تیشرت و پیراهن و شلوار و ست چرم و کراوات و .... اینا نمیخوام

یه هدیه جدید تر

چون جلوی مادرشوهرم اینا میخوام بهش بدم میخوام خیلی باکلاس باشه

مثلا تو مناسبت ها تا بحال اینا رو بهش دادم 👈 زنجیر و پلاک الله . مونوپاد . از این تابلو ها که توش چراغ روشن میشه . یبارم عکس شوهرمو دادم پازل کردن بهش دادم

اینسری هم دنبال یه چیز جدید میگردم 

خودم فقط ساعت جیبی به ذهنم رسید از اینا که زنجیر داره و رو ژیله استفاده میکنن که اینم تزئینی هست استفاده نمیشه ولی به نظرم خاصه

شما چی پیشنهاد میدین؟ تروخدا کمکم کنید🥺🙏🏻❤

ماگ حرارتی😎

🧲🧲🧲🧲موسس تاپیک جذب ثروت🧲🧲🧲🧲🧲https://www.ninisite.com/discussion/topic/6931139/%d8%a8%d8%a7%d8%b2%db%8c-%d9%81%d8%b1%d8%a7%d9%88%d8%a7%d9%86%db%8c-%d8%ab%d8%b1%d9%88%d8%aa-%d8%a8%d8%af%d9%88%d9%88%d9%88%d9%88-%d8%a8%db%8c%d8%a7%d8%a7%d8%a7%d8%a7%d8%a7-%d8%b3%d8%b1%db%8c%d8%b9?page=1

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کیک بخر 

مثلا بده 500 تومن بذارن توش هی بکشه بیاد بالا 50 تا 10 تومنی

یا ی دستبند نقره شیک بخر

فقط 1 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بابغض لبخند بزن   بگذار شیطان سجده کند به عظمت غروری که هرگز نشکست   
عکس خودتون دوتا رو بده روبیک درست کنن یا ماگ با  طرح عکس خودتون دوتا و ی تقویم کوچولو روش چاپ ...

من عکس پوشیده نمیخوام بدم 

اگه هم پوشیده نباشه بد میشه چون شوهر خواهر شوهرمم احتمالا باشه نمیشه که هدیه رو هی قایمکی بدم که اون نبینه😂😂

خب همون دیگه  من تو عکس عروسی پوشیده نیستم‌ شوهر خواهر شوهرم میبینه نامحرمه🤦🏻‍♀️😂☹

اگ میخای اینو بدی بده جون ایده ش خوبه بابا اون ک نمیاد ببینه چی بوده ولی اگ نمیخای ی فکر دیگه کن😂🙄

|Niloofar| اگه دوس داشتی دعا کن منو عشقم بهم برسیم💚