2777
2789
عنوان

من دخترم را ”رها” صدا میزنم .

510 بازدید | 14 پست

روزی اگر دختری داشته باشم ،

اجازه می‌دهم موهایش را بلند کُنَد و بریزدشان روی شانه‌هایش.آنقدر در بغل می‌گیرمشو نوازش می‌کنم دستها و پاهایش را،که دلش هرگز هوای آغوشِ هیچ غریبه‌ای را نداشته باشد ..شانه‌ای از بلور می‌خرم برایش،و تار به تارِ گیسوانش را می‌بافم،تا دلش نگیرد از بی محلّیِ آدمهای یخ‌زده ..یک روز صدایش می‌زنم رها ،تا بداند دلش فقط باید برای خودش باشد..برای خودش شور بزند.روزِ دیگر نسترن و نرگس ،تا بداند با یک گُل هم بهار می‌شود تا زمستان راهِ قلبش را پیدا نکند ..یک روز،گندم می‌خوانمش تا بداند برکتِ خانه است، و اگر برود همۀ اشتیاقِ مرا با خودش می‌بَرَد .یک روز سحر می‌شود،تا یاد بگیرد پایانِ تمامِ شبها را در خودش بیابد نه در دستانِ دیگران .یک روز،الهه و صنم می‌خوانمش،تا همیشه بداند پرستیدنی‌ست.یک روز خورشید است و یک شب مهتاب...نیمه شب،افسانه است و دست نیافتنی .

درخواست دوستی قبول نمیکنم ☺️ میتونید تو یکی از تاپیکام برام کامنت بگذارید اگه واجبه 💖اگر درباره ی جزیره ی زیبای قشم اطلاعات مفیدی دارید (رسومات ، غذاها ، رستوران ها ،اماکن تفریحی و.. ) خیلی خوشحال میشم باهام درمیون بگذارید در تاپیک جزیره قشم متشکرم ازتون💕

صبح هم ،عسل جان می‌خوانمش تا با شنیدنِ این اسم،از دهانِ آن که قَدرش را نمی‌داند،دست و پایش را گم نکند .پائیز که شد،صدا می‌زنمش باران و حتماً می‌برَمش روی برگهای زرد و نارنجی،که راه برود،برقصد و  ذوق کند از لحظه به لحظۀ زنده بودن‌هایش.آنقدر می‌خوانَمَش بانو جان و خاتون جان،که باور کُنَد دختر بودن، چقدر شیرین است.اگر دوست داشتنِ خودت را بیشترازهمۀ دنیا بلد شده باشی..تمامِ داستانهای هزار و یک شب را برایش می‌خوانم،تا یادش بماند شهرزادِ قصّه گو بودن خوب است امّا فقط برای پادشاهی که دروازه‌ی سرزمینِ دلش را،فقط برای همین یک شهربانو گشوده باشد.روزی اگر دختری داشته باشم،حتماً به او خواهم گفت که تا آدمش را پیدا نکرده،قدرِ بهشتِ خانه‌اش را بداند ..

"حوّا شدن این روزها ،

تقاصِ عجیبی دارد ...آری...من دخترم را "رها " صدا میزنم ...

درخواست دوستی قبول نمیکنم ☺️ میتونید تو یکی از تاپیکام برام کامنت بگذارید اگه واجبه 💖اگر درباره ی جزیره ی زیبای قشم اطلاعات مفیدی دارید (رسومات ، غذاها ، رستوران ها ،اماکن تفریحی و.. ) خیلی خوشحال میشم باهام درمیون بگذارید در تاپیک جزیره قشم متشکرم ازتون💕

دنیا بیاد اینقد اذیتت کنه اینا یادت بره

خاص بودن بی فایدسـت خـاصـیتـ داشـته باشـین😏ازصدای گذرآبـ چنان فهمیـدم تندترازآبـ روان عمـرگران میگذرد زندگی را نفسی ست.ارزش غــم خوردن نـیسـت..آنقدرسیـربخند تاکه ندانی غم چیست😶

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچه ی شیطون گیرت نیفتاده که رهاش کنی😐😐😐😐😐😯😯😯😵😵😵😵😵😤😤😤

مادرم یاعلی گفتو،مرا زاد😊نماد حلال زادگی عشق علی و اولادش🤫🤫                         👈👈🙆🙋عضوکمپین مبارزه با کلمات تهوع آورِ😷:شوشو(شوهر)😧آخایی  سِز(سزارین)   آقایی😈عجقم(عشقم)🙊رل🤑🤑😷عجیجم(عزیزم)😒پشمل(پسر)😶آز(آزمایش)😐پری😕کراش😩😷😷تودلی  کنجد😱دوزپسر😟خودم پز  به ما چه،به توچه من توام یا تو منی😶اسی(استارتر)😕😧😧اِستا(استامینوفن)😷😧😬😦بِِز(بذار)👉👉😦😦فاصله اجتماعی😕😐میحرفونم😱😱😱پروتکل های بهداشتی😡😬کیوت😧پارتنر🐒پسمل😤دخمل😐😕کادر درمان بیمارستانِ .... ازتون متنفرم،بچه م هیچ گناهی نداشت با سهل انگاری کشتینش😓😓😓

اینقده اذیتت کنه بگی رها کاش یلحظه از دستت رها بشم😷😷

مادرم یاعلی گفتو،مرا زاد😊نماد حلال زادگی عشق علی و اولادش🤫🤫                         👈👈🙆🙋عضوکمپین مبارزه با کلمات تهوع آورِ😷:شوشو(شوهر)😧آخایی  سِز(سزارین)   آقایی😈عجقم(عشقم)🙊رل🤑🤑😷عجیجم(عزیزم)😒پشمل(پسر)😶آز(آزمایش)😐پری😕کراش😩😷😷تودلی  کنجد😱دوزپسر😟خودم پز  به ما چه،به توچه من توام یا تو منی😶اسی(استارتر)😕😧😧اِستا(استامینوفن)😷😧😬😦بِِز(بذار)👉👉😦😦فاصله اجتماعی😕😐میحرفونم😱😱😱پروتکل های بهداشتی😡😬کیوت😧پارتنر🐒پسمل😤دخمل😐😕کادر درمان بیمارستانِ .... ازتون متنفرم،بچه م هیچ گناهی نداشت با سهل انگاری کشتینش😓😓😓

دنیا بیاد اینقد اذیتت کنه اینا یادت بره

😂😂😂😂

بچه ی شیطون گیرت نیفتاده که رهاش کنی😐😐😐😐😐😯😯😯😵😵😵😵😵😤😤😤

😂😂اخ اخ

خیلی خاص و زیبا

سپاس 

اینقده اذیتت کنه بگی رها کاش یلحظه از دستت رها بشم😷😷

😂😂😂👌🏻

خیلی قشنگ بود  امیدوارم امیدوارم  وقتی دختر دار شدم مشغله های زندگی سرگرمم نکنه که از اون ...

ان شا الله