2777
2789
عنوان

جواب چالش ناشناس😜😁

183 بازدید | 4 پست

❤️🌹❤️🌹❤️🌹❤️🌹❤️🌹❤️: 😘

چی شد نمیگی ؟ : چیو عزیزم؟

نمیشناسمت: ب سلامتی منم نمیشناسمت😜

دوباره تاپیک مصاحبه بذار دخی شیطون: یه زمانی که استقبال زیاد نشد ولی حالا ببینم چی میشه. بچه ها اگه کسی موافقه بگه بهم😁

عکستوبذارببینمت حس میکنم زشتی 😜: من ادعای خوشگلی ندارم جانم! بیا خودتو معرفی کن عکسمم برات میذارم.

عزیزم تو چالش تو فحش ندادن😞تو چالش من کلی فحش دادن...: چرا جانم کلی هم فحش دادن 

"𝐃𝐈𝐍𝐎𝐎𝐒𝐇"  

عاقبت بخیر بشی: ممنون

سلام گلم دیدی توتاپیک کاپ کیک بهت نفرین کرده بودن حالم خیلی بدشدم دیدم 😭😭😭 اون یکی نفرینم فکرکنم به نداجون کرده بوده بیشرف😎کاملامشخص بودباکیه😑 خداسرخودشون بیاره😑: من که محلشون نمیدم شماهم محلشون نده فقط بسپارشون به خدا

سلام عزیزم❤ من خیلی دوستت دارم شیطون😍: دل به دل راه داره جانم

سلام امیدوارم حالت خوب باشه ازت میخام پیش خدا دعا کنی ماشین آقا بهنام هر چه زودتر تعمیر شه و بیفته زیر پاش. منم واسه سلامتی خودتو خانوادت و آرزوهای توی دلت یه ایه الکرسی ب نیت شما میخونم😊🙏🙏🙏🙏 پیش پیش واسه دعا کردنت ممنونم عزیز:سلام جانم باشه دعا میکنم

سرم درده:آخی چرا

دوستت دارم😍😁کاربر ارزوجان ۳🥲: دل به دل لوله کشیه گلی

"𝐃𝐈𝐍𝐎𝐎𝐒𝐇"  

: 0 بار

خوبی عشقم چطومطوری زندگی دلم برات تنگ شوده🥲😍♥ ان شاالله حال دلت عالی ♥ دوجت دالم 💎🐥 شناختی😐🙄👐🏻:منم دلم برات تنگ شده نگینم🥺❤

امضات خیلی قشنگ و غمگینه: حقیقته

ارزوی موفقیت انشاالله همیشه خوش حال باشی و البته شیطون چون ما مردا از دختر شیطون خوشمون میاد :اسمتو حذف کردم تا دشمن پیدا نکنی.مرسی چشم

"𝐃𝐈𝐍𝐎𝐎𝐒𝐇"  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

🤣🤣جانم فدات زهرا جونم بیخیالشون عزیزم از این خرا عقده ای فراوووون به یه ورت بگیر دوستت دارم ❤️ ریحان_71 : مرسی عزیز دلم اخه اینا اعصاب نمیذارن واسه ادم که میرن تو چالشای بقیه کلی چرت و پرت میگن.

چطوری گفتگو انلاین درس کردی گل🤔: تو گوگل بزن گفتینو بعد بزن ثبت نام اونجا لینکو کپی کن بیار اینجا بقیه بهت پیام بدن

چرا اکانتت تعطیله؟خ فعال رو پر انرژی بودی ک: بودم جانم اعساب واسه ادم نمیذارن که

چجوری اون گفتگو انلاینه رو درست کردی: تو گوگل بزن گفتینو بعد بزن ثبت نام اونجا لینکو کپی کن بیار اینجا بقیه بهت پیام بدن

پروفت دست خودت و دوس پسرته؟: 🙄

عه این دو طرفست!!! حالا چرا انقدر عصبانی هستی تو: نه اون یکی دوطرفه ست، خب میرن تو چالش بقیه حرف الکی میزنن در مورد من

"𝐃𝐈𝐍𝐎𝐎𝐒𝐇"  

سرم درد میکنه: منم قلبم درد میکنه😔

دخییییی ناراحت نباش۰😍من پیامای زیبا مینویسم تو یادت بره که حرف زشت زده شده😘ولشون کن: واقعا ازتون ممنونم که بهم انرژی میدید. شاید باورتون نشه ولی من اصلا حال جسمانی خوبی ندارم الانم که دارم این پیامو تایپ میکنم قلبم تیر میکشه😔

حرص نخور😂😘🌱🌈💚:  تو که خودت میدونی چیا گفتن😔😔

"𝐃𝐈𝐍𝐎𝐎𝐒𝐇"