2777
2789

چتای قبلش با آبجیشو خوندم ودیدم خواستگاری خیییلیا رفته بوده بخاطر دیابتش ردش کرده بودن

عکس چندتا دخترو هم دیدم ظاهرا خودش باهاشون صحبت میکرده و بعد عکس ازشون میگرفته به خواهراش و اینا نشون میداده چندتاشو دیدم که گفته بودن نه زشته خوب نیست بلاکش کن.

یه چیزی که خیییلی اذیتم میکنه اینه که خالش دوتا دختر داشته که اسم یکیش ستاره یکی ستایش بعد خالش دوس داشته شوهرم بزرگه رو بگیره ولی دیدم شوهرم به خواهرش گفته بود من هیچ حسی به ستاره ندارم شاید ستایشو بگیرم ولی ستاره نه.خواهرشم گفته بود که نه خاله میگه فقط ستاره.

من خیییلی حالم بده.حتی تا زمانی که خواستگاری منم اومده بود بین من و یکی دیگه دو دل بود.

اصلا دلم نمیخواد ببینمش بهشم چیزی نگفتم که چمه

عضو گروه بنفش وزن فعلی۹۵ تاریخ شروع۱۴۰۱/۱۱/۲۷ هدف اول۹۰✅  هدف دوم۸۵

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مال قبله دیگه من چی مادرشوهرم گوشی دست گرفت گفت پسرم عاشق دخترداییش بود برای دختر داییش نشون اوردن بدو بدو اومد گفت برو نشون بزار واسش من دوسش دارم خداییش اون لحظه که بهم گفت انگار واقعا ابجوش روم ریخته شد ولی الان خندم میگیره میگم خوب هرادمی عاشق میشه تو مجردی چرا خودمو ناراحت کردم  بعدا امار شوهرم اومد که خیلی زیاد عاشق شده قصدشم ازدواج بوده 😂😂😂😂

خب معلومه خواستگاری رفته،بعدشم ممکنه مثلا من یه مشکلی داشته باشم خواستگارهام بدونن و ردم کنن ولی یکی بیاد بتونه باهاش کنار بیاد،مثل کنار اومدن شما با دیابت شوهرتون

سخت نگیر بابا

خدایا سپاسگزارم برای تک تک نفس های آدمای امن زندگیم❤️خداوندا آرامش،عشق،خیر و نیکی به قلبم عطا کن و لحظه ای دستمو رها نکن❤️خدایا سپاس بابت دردی که فک کردم هرگز ازش جان سالم به در نمیبرم اما برام شد سازنده ترین درمان❤️خداوندا با تمام وجودم با همین تن خاکی در آغوش میگیرمت و بوسه بر وجود لایتنهایت میزنم❤️

خب عزیزم درسته خانوما حساسن.

ولی خب اون برای قبل ازدواجش با شما بود نباید خودت رو ناراحت کنی.

اگه یکی دیگه رو دوست داشت که با شما ازدواج نمیکرد.

برای همین میگن تو گذشته هم کنجکاوی نکنین‌.

فقط تعجب میکنم چجوری از اون موقع تا حالا پیامارو پاک نکرده.

ولی خب به هرحال دلیلی نداره شما خودت رو ناراحت کنی

لینک گفتینو                                                              goftino.com/c/cFegpK                                                                                                               اونی که لیاقت مارو نداره، خب نداره دیگه.              غصه کم سعادتی مردم رو هم ما بخوریم؟😌

عزیزم سعی کن بیخیال شی،اون زمان مجرد بوده و تعهدی نسبت ب تو نداشته طبیعیه ک خواستگاری رفته!شماهم خواستکار داشتی دیگه،منم شوهرم دخترعموشو میخاست اما ندادنش!حالا میگه من نگرفتمش!اون اوایل خیلی حرص میخوردم و اعتماد ب نفس نداشتم چون دخترعموش خیلی خوشکلتر از منه! هرجاهم  میرفتم میگفتن  دخترعموی شوهرت چقدر نازه و... حتی جاری و مادرشوهرمم میگفتن شوهرت اونو میخاست و...میخاستن منو ناراحت کنن ولی الان که یه بچه ازش دارم برام مهم نیست،گذشته هارو رها کن،مهم اینه ک شوهرت خوب باشه و الان تو تنها زن زندگیش باشی

امضای زمان بارداری: لطفا برا سلامتی و شفای مادرم دعاکنید😔😔شاه پناهم بده🙏امصای جدید: لطفا برای سلامتی و شفای مادرم وپدرم دعاکنید😔😔خدایا کی به آرامش  میرسم؟؟ افسرده و خسته شدم، خدایا بهم رحم کن امیدم فقط تویی🤲
مال قبله دیگه من چی مادرشوهرم گوشی دست گرفت گفت پسرم عاشق دخترداییش بود برای دختر داییش نشون اوردن ب ...

همش تو ذهنم میگم اگه الانم به دختر خاله دومیش حسی داشته باشه چی

اینا که بد نیست .من وخیلی از خانوما که سرگذشتشون رو اینجا خوندم غیر از چند نفری که رفتن خواستگاری به اصرار خانواده باز خودشونم عشق وعاشقی راه انداختن با یکی دیگه.ودر اخر که قسمتشون ما شدیم همه رو برامون تعریف کردن وخود من که شوهرم خود اون خانوما رو بهم نشون داده.چه اونایی که خانواده پسند کردن چه اونی که خودش عاشقش بوده

عزیزم سعی کن بیخیال شی،اون زمان مجرد بوده و تعهدی نسبت ب تو نداشته طبیعیه ک خواستگاری رفته!شماهم خوا ...

اینو میدونم که تنها زن زندگیشم ولی خیلیی دلم شکسته نمیدونم.خودشم متوجه شده یه چیزیمه.ولی اصلا نمیخوام بهش بگم.

اینو میدونم که تنها زن زندگیشم ولی خیلیی دلم شکسته نمیدونم.خودشم متوجه شده یه چیزیمه.ولی اصلا نمیخوا ...

باید رو خودت کار کنی ک اونا مال قبله،دیگم بش فکر نکن،با ناراحتی چیزی درست نمیشه؟؟فقط زندگیت سرد میشه

امضای زمان بارداری: لطفا برا سلامتی و شفای مادرم دعاکنید😔😔شاه پناهم بده🙏امصای جدید: لطفا برای سلامتی و شفای مادرم وپدرم دعاکنید😔😔خدایا کی به آرامش  میرسم؟؟ افسرده و خسته شدم، خدایا بهم رحم کن امیدم فقط تویی🤲