2777
2789
عنوان

هرکار میخوام بکنم صرفه نداره

106 بازدید | 18 پست

میخوام برم مسافرت صرفه خرج کردن انرژی - پول و وقت نداره

چون دوتا بچه کوچیک دارم عملا چیزی نمیفهمم

میخوام کار جدید راه بندازم صرفه نداره بخاطر شرایط جامعه

میخوام خونه کوچیک محض  سرمایه گذاری بخرم صرفه نداره ( مدلهای غیر ریالی دیگه پس انداز کردم)

میخوام برم رستوران اونم صرفه نداره بچه کوچیکم واینمیسته بفهمم چی خوردم

دقیقا نمیدونم چه غلطی کنم😅😅😅😂😂🥴🥴🥴

مامان دوتا گل پسر

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب اینجوری پیش بره یهو زندگی نکنی چون صرفه نداره

وضعیت اقتصادی خیلیامون خوب نیست ولی خب نمیشه که زندگی نکرد خودمون از همه چی محروم کنیم 

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
خب اینجوری پیش بره یهو زندگی نکنی چون صرفه ندارهوضعیت اقتصادی خیلیامون خوب نیست ولی خب نمیشه که زندگ ...

وضعیت اقتصادی خودمو نگفتم که بده

شکرخدا

که دقت کنی گفتم برای هرکاری انگار لنگ در هوام 

مامان دوتا گل پسر

کلا زندگی با بچه کوچیک تو یه لیگ دیگه اس 

الان اگر بگم با بچه خیلی کارا خوش نمیگذره میریزن سرم میگن ناشکری ولی واقعا حتی یه خرید ساده با بچه کوچیک مثل یه ماراتون نفس گیره 

....چه بود آن آهِ عميق, که حتى در مهمانى‌هاى شلوغ ,دست از گريبانِ ما نمى‌كشيد؟
وضعیت اقتصادی خودمو نگفتم که بدهشکرخدا که دقت کنی گفتم برای هرکاری انگار لنگ در هوام

شما گفتی صرفه نداره من از لحاظ اقتصادی برداشت کردم

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
کلا زندگی با بچه کوچیک تو یه لیگ دیگه اس الان اگر بگم با بچه خیلی کارا خوش نمیگذره میریزن سرم میگن ن ...

من اصلا خریدو از گزینهام خط زدم😂😂خدایی با بچه پنج سال و یکی دیگ نه ماه خرید برم سر از تیمارستان در میارم

مامان دوتا گل پسر

من اصلا خریدو از گزینهام خط زدم😂😂خدایی با بچه پنج سال و یکی دیگ نه ماه خرید برم سر از تیمارستان در ...

من با یکی هم همین حالم 

حق داری واقعا

....چه بود آن آهِ عميق, که حتى در مهمانى‌هاى شلوغ ,دست از گريبانِ ما نمى‌كشيد؟
شما گفتی صرفه نداره من از لحاظ اقتصادی برداشت کردم

صرفه یعنی پولی که میخوای خرج کنی یا انرژی که میخوای صرف اون کار کنی یا وقتی که براش بزاری در مقابل ارزش اون کار خیلی زیاده

مامان دوتا گل پسر