2777
2789
هیچکدوم استرس اینکه نکنه اتفاق بدبیوفته کسی زیرابموپیش شوهرم بزنه زندگیم بهم بخوره اخه باخانواده شوه ...

عزیزم سکوت نکن همین الان زنگ بزن به جاریت بگو اینسری بفهمم پشت سرم حرف زدی دهنتو جر میدم سلیطه شوهرتم شب اومد یه کتک سیر بزنش تا حساب کار دستش بیاد 

مربی بوکس، عاشق پسرم، پروردگار اشپزی ،عاشق همسر عزیزتر از جان،
هیچکدوم استرس اینکه نکنه اتفاق بدبیوفته کسی زیرابموپیش شوهرم بزنه زندگیم بهم بخوره اخه باخانواده شوه ...

منم حرفم دیگران برام خیلی مهمه متاسفانه از حرفی از کسی بشنوم اون شب دیگه قاطیم دوبازه پرشام شروع میشه من دیگه از ی جای ب بعد انقد استرس بخودم وارد کرد اینجوری شدم فقط بخودم میگم بدرک هر اتفاقی قراره بیفته بیفته دنییااااااا ک اخر نیومده

من و نی نیه هشت هفتم خدا بدون هیچ درمانی باردار شدم.مرسی خدا

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برای آنچه توان تغییرش رو داری تلاش کن .. آنچه در اختیار و حیطه ی اراده ی تو نیست رو بپذیر .. به آرا ...

من ادمیم کاری ب کسی ندارم اماهمش فک میکنم زندگیم ازهم میپاشه یامثلایکی ب شولرم پیام میده بدیمومیگه یامثلا یکی زیرابمومیزنه ابرومومیبره ازاینااسترس میگیرم حتی یکی ی مشکلی واسه خودش داره ناراحته وقتی میبینم رفتارش باهام سرده میگم علتش منم یه چیزی هست ک اینجوریه

😎😎😎
من ادمیم کاری ب کسی ندارم اماهمش فک میکنم زندگیم ازهم میپاشه یامثلایکی ب شولرم پیام میده بدیمومیگه ی ...

همه چیز در همون دو جمله خلاصه میشه.. تو میتونی مانع پیام دادن کسی بشی؟؟میتونی چگونگی رفتار کسی رو کنترل کنی؟؟ 

نه! پس بهش فکر نکن .. تو تنها و تنها روی رفتار،اعمال و گفتار خودت باید متمرکز باشی..

وقتی رفتار درست داشته باشی اگر کسی هم پیامی به همسرت بده روی ایشون تأثیر نمیزاره چون تو و می‌شناسه.. اگر کسی رفتار بدی باهات کرد میدونی عمل تو طبق ادب و اخلاق بوده پس به خودت نمی‌گیری.. 

برای خودت مشغولیت ایجاد کن .. بیکاری به این افکار دامن میزنی🌺

وااای مثه من یادم رفته اخرین بار کی خندیدم همش همسرم و‌دخترم میان بهم میگن بخند حتی دستشونو روی دهنم ...

اولا زندگیو خیلی سخت گرفتی بعدم حس میکنم منم مث توام فقط ناراحت بشم توری عصبی میشم تا یک هفته بدنم قاطی میکنه نه میتونم غذا بخورم نع بخابم ی زمانی منم خیلی درگیر مادیات بودم بی پولی خیلی بده ولی اینجوری ک ما خودمون داغون میکنیم اگه بلایی خدا نکرده سرمون بیاد شوهر براش مهمه

وااای مثه من یادم رفته اخرین بار کی خندیدم همش همسرم و‌دخترم میان بهم میگن بخند حتی دستشونو روی دهنم ...

عزیزم تا 40روز زیارت عاشورا بخون اصلا فاصله ننداز من واسه مشکل مالی کار شوهرم امتحان کردم واقعا جواب داذ

همه چیز در همون دو جمله خلاصه میشه.. تو میتونی مانع پیام دادن کسی بشی؟؟میتونی چگونگی رفتار کسی رو کن ...

حرفت خیلی ب دلم نشست امااینکه چرارفتارشون یهوتعییرمیکنه عصبیم میکنه هرلحطه منتطراینم مثلاجاریم ازیه جایی بازیه کاری بکنه همه رونسبت بهم بدکنه مثلاتوی حیاط شوهرموصدامیکنن میگم یاخدابازچیشده یایکی زنگ میزنه بهش میگم کیه راجب منه من چیزی برای قایم کردنم ندارم ولی نمیدونم چرا اینجوری میشم 

😎😎😎
حرفت خیلی ب دلم نشست امااینکه چرارفتارشون یهوتعییرمیکنه عصبیم میکنه هرلحطه منتطراینم مثلاجاریم ازیه ...

خب وقتی کاری نکرده باشی و حرف بدی نزنی دیگه لازم نیست استرس داشته باشی همین

حرفت خیلی ب دلم نشست امااینکه چرارفتارشون یهوتعییرمیکنه عصبیم میکنه هرلحطه منتطراینم مثلاجاریم ازیه ...

نازنینم عزت نفست رو بالا ببر.. گوگل کن راه هاش رو..

تو خودت باش ..همون انسان مهربون و با اخلاقی که هستی..‌ دیگران می‌توانند با تلفن زدن هم هرچیزی به همسرت بگن.. اهمیتش چیه؟؟ الان یه کاربر بیاد بگه اپیکور تو تاپیکت بهت فحش داده .. باور میکنی؟ شناختت(هرچند در همین چند دقیقه ی کوتاه)از من انقدری هست که ازم دفاع کنی ..درسته؟؟ 

همسرت با تو زندگی می‌کنه..بیش از هرکسی تورو می‌شناسه .. 

سعی کن وقت خاب اینو بخودت بگو ن دیگه میخام بخابم ب هیچی فک نمیکنم همش مال فکرای بیخوده از زندگی لذت ...

من بیششششش از اندازه خساس و زودرنج و هم درگیر زندگی و مشکلات دیگران و خانوادم هستم اونا دامن زدن به این روحیم بدتر شدم 🤕🤕🤕

اولا زندگیو خیلی سخت گرفتی بعدم حس میکنم منم مث توام فقط ناراحت بشم توری عصبی میشم تا یک هفته بدنم ق ...

درست میگی عزیزم کاش خدا راه نجاتی برامون بزاره حداقل از زندگی لذت ببریم🤲🤲🤲🥺

عزیزم تا 40روز زیارت عاشورا بخون اصلا فاصله ننداز من واسه مشکل مالی کار شوهرم امتحان کردم واقعا جواب ...

جدااا من انواعذو اقسام سوره هاذو ذکرا و چله ها رو گرفتم حل نشده بهتر شده ولی تا حدودی ولی زیارت عاشورا رو امتحان نکردم عزیزم سجده داره ؟؟