2777
2789

یک دقیقه  دیگه میشه یک دقیقا دوساعتتتتتتتتتتتتتت  چرا برق نمیااااااد

کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۷مرتبه سوره فتح

فقط بیخیال شو من خودم از استرس تو خواب دستو پام میپرید تا یکسال شبا نمیخابیدم هزارتا قرصو امتحان کردم بجای بهتر شدن بدتر شدم باید ب مغزت اجازه ندی همچی دست خودم ادمه من شبا حتما زیارت عاشور میخونم بعد میخابم

من و نی نیه هشت هفتم خدا بدون هیچ درمانی باردار شدم.مرسی خدا

منم تو شرایط شما هستم اسی دیگه جوووونی ندارم میترسم افسردگی بگیرم خسته شذم بی دلیل و بادلیل همشششش عصبی ام اصلا انکار تو این دنیا زندگی نمیکنم همش ذهنم داغونه نمیدونم چیکار کنم😢😢

چه استرسی داری گلم دلیلشو بگو شاید بتونم راهنماییت کنم درسی هستش یا مالی یا چیز دیگه؟؟؟

هیچکدوم استرس اینکه نکنه اتفاق بدبیوفته کسی زیرابموپیش شوهرم بزنه زندگیم بهم بخوره اخه باخانواده شوهرم مشکل دارم وائم جاریم زیرابموپیش همه میزنه اینکه کاری نکردم حرفی نزدم تامیام دفاع کنم دست وپام میلرزه لال میشم نمیتونم حرف بزنم همش ناراحتم اصلالبخندنمیتونم بزنم

😎😎😎
منم تو شرایط شما هستم اسی دیگه جوووونی ندارم میترسم افسردگی بگیرم خسته شذم بی دلیل و بادلیل همشششش ع ...

سعی کن وقت خاب اینو بخودت بگو ن دیگه میخام بخابم ب هیچی فک نمیکنم همش مال فکرای بیخوده از زندگی لذت ببر 

من و نی نیه هشت هفتم خدا بدون هیچ درمانی باردار شدم.مرسی خدا
هیچکدوم استرس اینکه نکنه اتفاق بدبیوفته کسی زیرابموپیش شوهرم بزنه زندگیم بهم بخوره اخه باخانواده شوه ...

وااای مثه من یادم رفته اخرین بار کی خندیدم همش همسرم و‌دخترم میان بهم میگن بخند حتی دستشونو روی دهنم میزارن شکل خنده میکنن خسته ام من مشکلات مالی و شغلی همسرم خیلی خستم کرده هیچ کاریش درست نمیشه اصلا فقطططط تو خودمم و ناراحت و غمگینم همش😢😢😢🥺🥺