به حق چادر خاکی حضرت زهرا خدا کنه تا سال دیگه نب نی تو بغلت باشه گلللم
مرسی ک دعام کردی
الهی خدا از الآن تا صد سال دیگه مراقب بچت باشه
دوست عزیز؛من دوازده ساله ک دعا می کنم ک خدا بهم ی بچه بده؛تا حالا قابل ندونسته؛شاید دلِ تو ب خدا نزدیکتر باشه میشه تو برام دعا کنی از این غم بیرون بیام و دلم شاد بشه؛اگه دعا کردی لایکم کن هم دعات کنم هم صلوات واست بفرستم.خدا خیر دو دنیا رو نصیبت کنه
اخه فقط ی بار اونم نصف اون قرصارو مصرف کردم مث قرصای جلوگیری ولی روکش صورتی بودن به فاصله ده روز پریود شدم دوبار بعد دیگه هیچی این نبضه فکرمو خیلی خیلی درگیر کرده شرایط خریدن بی بی چکم ندارم چون بیرون نمیرم زیاد میخوام غروب ی جوری جیم شم برم بخرم نکنه خاک تو سرم شده باشه
یک آدم رک هستم ولی بی زحمت اگه بی ادبی کردم پای رک بودنم نزارین اون یه مقوله جدا از شخصیتمه😂درخواست دوستی ندین لطفا...خدایا شکرت.🌸قانون مزرعه میگه:تو تصمیم میگیری چی بکاری، اما تو فصل برداشت تو موظفی اونچه که کاشتی رو برداشت کنی🤫 مستی که داره پیشت اعتراف میکنه براش کشیش نشوووووو.....
الهی که به حق حضرت علی اصغر امام حسین به زودی زود خبر مادرشدنتو بدی عزیزم❤
اشکم دراومد،حرفت ب دلم نشست
مرسی ک دعام کردی
خدا بهت عزت بده،الهی خوشبختی سهم هر روزت از زندگی
دوست عزیز؛من دوازده ساله ک دعا می کنم ک خدا بهم ی بچه بده؛تا حالا قابل ندونسته؛شاید دلِ تو ب خدا نزدیکتر باشه میشه تو برام دعا کنی از این غم بیرون بیام و دلم شاد بشه؛اگه دعا کردی لایکم کن هم دعات کنم هم صلوات واست بفرستم.خدا خیر دو دنیا رو نصیبت کنه