سلام عزیزم من دوروز بعد از تاخیر پریودم بتام 2500 بوده خیلی نگرانم میترسم حاملگی مولار باشه تو نینی ...
نه تو نت نخون نگران میشی..منم یه روز قبل موعد ۱۱۱۹ بود...ببین من روز رابطه مو میدونستم چون خیلی قبل تر بود بتام بالارفته بود..ینی از رابطه تا ازمایشم ۱۸ روز گذشته بود
خدارو ۱۰۰ هزار مرتبه شکر مادر یه پسر کوچولوی ناز شدم...خدایا انشاالله همه ی منتظرا این حس رو تجربه کنن🤲
به من چیزی از اندازه ساک نگفت فقط گفت فعلا جنین تو ساک دیده نشده ،گفت زوده هشت هفته بیا
سلام عزیزم. شما چند هفته بودی رفتی سونو؟ من پریودم نامنظم بود دوره هام۳۶،یا۳۷روزه بود. رفتم سونو گفت ۶هفته ای. یه ساک خالی۱۶میلی دید. بهم گفت خونریزی نداشتی گفتم نه اصلا. گفت پس زود اومدی بزار ده روز دیگه. منم خیلی نگرانم🥺
پسرم تاج سرم😍دخترم مونس و همدمم😍 جونم فداتون قلب های مامان❤❤
سلام عزیزم ،من پنج هفته و ۴ روز بودم،ایشالا نی نی هامون سالم تشکیل بشن،منم همش دارم بهش فکر میکنم خی ...
خب پس زود بوده فعلا. به امیدخدا، شما ساکت چند میلی بود؟؟ تو سونو ننوشته؟ من خیلی حالت تهوع و ضعف شدید دارم. هر روز صبح حالم بهم میخوره، میگن نشونه خوبیه🥺
آره نشونه خوبیه ،من یکی دوروزه سرما شدید خوردم احساس میکنم علائم بارداریم کم شده،اندازه ساک رو نگفت!
نگران نباش عزیزم هر روز شدید نیست. بعضی روزا زیاده بعضی روزا کمتر منم سر پسرم همینجور بودم. تو برگه سونو هم ننوشت؟ چون به منم نگفت بعد خودم تو جواب سونوم خوندم نوشته بود۱۶میلی. تنها چیزی که بهم گفت، گفت زود اومدی صبر کن🥲
آها. من رفتم مرکز سونوگرافی، گفتم اول سونو بدم صدای قلبشو بشنوم بعد برم پیش دکترم
کار خوبی کردی،کاش منم میرفتم ،میدونی بتا بالای ده هزار یعنی چی؟؟ یعنی هر عددی بالای ده هزار ممکنه باشه ؟؟ مثلا ۳۰ هزار ۲۰ هزار؟؟،کاش آزمایش تیتر میدادم دقیق میگفت