2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خدا کنه همینطوری باشه و مشکل دیگه ای نباشه😍

چه مشکلی عزیزم اصلا بد به دلت راه نده مال هورمون هاست انقدر فکر میکنی هیچی نیست نگران نباش😍😍😚😚😚😚

❣❣دوتا مرد تو زندگیمه که از هرچیزی برام ارزشمندترن❣❣شوهری که نیمه زندگیم را کامل کرد 💑و پسری که تمام زندگیمه👨‍👩‍👦 دوستتون دارم جلتنمن های عزیزم😎👑🤍گرپدرتاج سراست👨‍💼 سلطان غم ها مادرست🧕 مادرشوهر و پدرشوهرمم رو خیلی دوست دارم🥰خدایا تو دلیم رو به تو سپردم👶🤍🦋🤍🦋🤍🦋🤍🦋🤍 امام رضا عاااشقتم💚💚
اره عزیزم احتمالا لقاحت زود بود  من خودم روز موعدم یعنی 28 قاعذگی 1450 بودم  با باتوجه ب ...

سلام عزیزم من دوروز بعد از تاخیر پریودم بتام 2500 بوده خیلی نگرانم میترسم حاملگی مولار باشه تو نی‌نی سایت خیلی درباره اش حرف زدن سنوگرافی هم رفتم گفت هفته 4 هستی واقعا از استرس دارم می میرم

سلام عزیزم من دوروز بعد از تاخیر پریودم بتام 2500 بوده خیلی نگرانم میترسم حاملگی مولار باشه تو نی‌نی ...

سلام عزیزم منم تو پنج هفته و ۴ روز بتام بالای ۱۰ هزارِ خیلی نگرانم😭بعد از ۸ سال اولین بارِ باردار شدم،خدا کنه سالم باشم😢

سلام عزیزم منم تو پنج هفته و ۴ روز بتام بالای ۱۰ هزارِ خیلی نگرانم😭بعد از ۸ سال اولین بارِ باردار ش ...

سلام عزیزم سنوگرافی هم رفتی من دیروز رفتم سنو گرافی گفته هفته پنج هستی فقط ساک حاملگی بود بتام که 3 روز بعد از تاخیر پریودم بتام 2500 بود دوباره رفتم آزمایش بعد از 6 روز از اولین آزمایشم شد 12 هزار منم بعد از 5 سال حامله شدم خدا میدونه این چند وقت از استرس مردم

سلام عزیزم سنوگرافی هم رفتی من دیروز رفتم سنو گرافی گفته هفته پنج هستی فقط ساک حاملگی بود بتام که 3 ...

خدا کنه برای هر دومون سالم باشه،برای منم پنج هفته و ۴ روز فقط ساک حاملگی بود گفت زوده هفته هشت برم ایشالا تشکیل میشه،خدا کنه مشکلی نباشه😢

خدا کنه برای هر دومون سالم باشه،برای منم پنج هفته و ۴ روز فقط ساک حاملگی بود گفت زوده هفته هشت برم ا ...

شما کی رفتین سنوگرافی؟ آخرین پریودیتون چه روزی بوده؟ 

از منم 5 هفته 4 روز بود رفتم سنوگرافی گفت ساک 10 میلی متر خالی هست یه مقدار لکه بینی هم دارم

شما کی رفتین سنوگرافی؟ آخرین پریودیتون چه روزی بوده؟  از منم 5 هفته 4 روز بود رفتم سنوگرافی گف ...

من ۱۵ دی آخرین پریودم بود ،مالِ منم خالی بود ولی میگن باید امیدوار بود ممکنه هفته بعد تشکیل بشه،ایشالا براتون خوب پیش میره عزیزم 🌷

من ۱۵ دی آخرین پریودم بود ،مالِ منم خالی بود ولی میگن باید امیدوار بود ممکنه هفته بعد تشکیل بشه،ایشا ...

چه جالب منم 15 دی آخرین پریودم بود خوش بختم 😍کدوم شهر هستی میتونم درخواست دوستی بدم؟