2777
2789
عنوان

بنظرتون وقتشه یا دیر هم شده 🤔

225 بازدید | 24 پست

پنج سالو پنج ماهه ازدواج کردیم امسال شوهرم خیلی جدی هر دفعه میگه بچه میخوام ولی خودم فک میکنم هنوز فرصت هست خودم ۲۴ سالمه شوهرم ۲۹ سالشه ک چند وقت دیگ ۳۰ سالش میشه این پنج سالم جلوگیری طبیعی بوده بنظر شما وقتشه از طرفی خودم خیلی میترسم ک از پس بچه برنیام 🥲باز میگم نکنه هی طولش بدم بعد ک میخوام نشه به مشکل بخورم 

نه دیره و نه زوده‌ قطعا خوب کردید ک تا الان صبر کردیر.‌الانم‌مناسبه و چندسال هم هنوز مناسبه. ولی این دیگه بستگی ب ردحیات و شرایط شما داره

من‌ مادر دو فرشته آسمانیم💫💫 یکی در دستان خدا آرمیده و دیگری در آغوش من💞 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بشین باهاش صحبت کن حاملگی و زایمان فقط مال مادر نیست

اگر حوصله داره

همراهی میکنه 

با بچه کوچیک خونه‌ی تمیز و غذای گرم نمیخواد

قرار نیست به خاطر رابطه سروگوشش بجنبه پس آماده است

در غیر اینصورت همه مسولیت هاش میوفته گردن خودت 

کاربری نمیدونم چندم  
نه دیره و نه زوده‌ قطعا خوب کردید ک تا الان صبر کردیر.‌الانم‌مناسبه و چندسال هم هنوز مناسبه. ولی این ...

خودم میگم یکسال دیگ هم صبر کنیم ولی باید حتما یه چکاب برم چون اصلا نرفتم ببینم مشکلی هس یا نه

بشین باهاش صحبت کن حاملگی و زایمان فقط مال مادر نیست اگر حوصله داره همراهی میکنه  با بچه کوچ ...

نمیدونم به حرفه یا نه میگه تو فقط بیار خودم همه کارشو میکنم فقط تو شیرش بده 🤣ولی خودم  حوصله ندارم گریه کنه جایش درد بگیره طاقت ندارم یجورایی سستم 

بنظر من وقتشه عزیزم چون حالا شما الان اقدام کنی معلوم نیس کی باردار بشی من خودم 1 سال طول کشید تا باردار شدم تازه بعدشم سقط شد و بعد اون حالا چند ماه هم طول کشید تا دوباره باردار بشم

خودم میگم یکسال دیگ هم صبر کنیم ولی باید حتما یه چکاب برم چون اصلا نرفتم ببینم مشکلی هس یا نه

خودت نگران نکن. یه سال اوتقدر هم‌مهم نیس. اگه هنوز امادکیش نداری، بذار یه سال دیگه‌. نه دیر میشه و نه زوده

یه چکاب ب قول خودت قبل اقدام برو. خودتم درگیر سونو و .... نکن.‌ چکاب خون و ادرار. واسه مساله ویتامینا و عفونت و...‌

فولیکول و....ولش کن ک فقط استرس بیخوده. تا شش ماه اگه اقدام کردی و نشد، اونوقت ب بقیه مسایل فک کن

من‌ مادر دو فرشته آسمانیم💫💫 یکی در دستان خدا آرمیده و دیگری در آغوش من💞 
خودت نگران نکن. یه سال اوتقدر هم‌مهم نیس. اگه هنوز امادکیش نداری، بذار یه سال دیگه‌. نه دیر میشه و ن ...

تو اینچندسال ازدواج کلا پیش دکتر زنان نرفتم برا چکاب اخه مشکلی هم نبود .

ولی چند ماهه پریودم یکم بهم ریخته برا همون میگم نکنه تنبلی تخمدان گرفتم 😐

ببین قطعا هیچکس نمیتونه بگه الان زوده یا دیره این شمایی که باید خودت ببینی در چه شرایطی هستی میتونی ...

خودم فعلا تو خودم نمیبنم فک میکنم خیلی باید ادم قوی باشه از لحاظ روحی و جسمی