2777
2789
عنوان

همسر از قبل مشخص شده

129 بازدید | 4 پست

؟؟؟

خود من به شدتتتتتتت کنجکاوم راجب همسر آیندم 

دوست دارم بدونم راجبش 

۲۲سالمه 

با هیجکسم از روز اول  تو رابطه نبودم و نیستم 

خواستگارم هررررچی داشتم سنتی بوده و درجا رد کردم گفتم میخوام درس بخونم حتی به مرحله شنیدن ویژگی های پسره هم نرسیده 😂

ولی خیلییی دوست دارم بدونم چه شکلیه ، شغلش چیه، اخلاقیاتش چیه 

به شدتتتتتتتت کنجکاوم 

چند بار خواب دیدم یه پسری به عنوان همسر کنارم بود ولی قیافش ندیدم انگار مشخص نبود تار بود 🥲

راستی یه سوال 

راسته میگن همسر هر فرد از قبل اینکه ب دنیا بیایم مشخص شده ؟؟؟؟( کاری به نوع انتخاب خودمون ندارم ، میدونم که همسر ایندمون همونه که انتخاب میکنیم ) میخوام بدونم آیا همه اتفاقاتی که باعث میشه  اتفاق بیفته تا جایی که همسر آیندمون هست ماهم باشیم ، بعد ببینیمش، از لحاط رفناری بسنجیمش ، انتخابش کنیم و ازدواج کنیم  هم از قبل توسط خدا مشخص شده؟؟؟؟؟؟؟؟؟

به نظرم اگر واقعا میخوای بدونی برو تو یوتیوب ویدیو جفت روحی استاد کاوه رو ببین تو اون توصیح داده خیلی طولانیه توضیحش

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲

من اینو که مشخص شده قبل از دنیا اومدن رو نمیدونم اما وقتی بچه بودم خواب شوهرم و خونوادش رو دیدم که مامان بزرگ خدابیامرزم ما رو توی خواب بهم معرفی میکرد 

یک روز رسد غمی به اندازه‌ی کوه  یک روز رسد نشاط اندازه‌ی دشت  افسانه‌ی زندگی همین است عزیز  در سایه‌ی کوه باید از دشت گذشت!  "مجتبی کاشانی"

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.