2777
2789
عنوان

شراکت در بستنی فروشی .

4221 بازدید | 23 پست

سلام . کسایی که منو میشناسن میدونن من بندرعباس زندگی میکنم . 

یکی از همکارای همسرم . بستنی فروشی به صورت مشارکتی زدن یه جایی که دور اطرافش چندتا بستنی فروشی اما خب یه جای خوبی هست که کلی مسافر میان میرن ( خط ساحلی بندر عباسیا میدونن کجاست معروفه) بعد یکی از این شرکا در طول یکماهیی که افتتاح کردن انصراف داده حالا باید ۱۰۰ میلیون بهش بدن تا بره کنار چون واسه سرمایه اولیته ۳۰۰ میلیون گذاشتن . 

الان دیروز یکی از این شرکا که دوست صمیمی همسرم هست گفت بیا شریک بشو . حالا ما دو دلیم . از اون طرف باید وام بگیریم واسه ماشین . از اون طرف باید ۱۰۰ میلیون دیگه وام بگیریم واسه مغازه . اینا هم فقط شبا میرن .روزا کسی رو نمیزارن جاشون میگن مشتری کمه . به نظرتون چیکار کنم . کسایی هستن که شما دیده باشین خیلی سود کرده باشن؟

تو زندگی بیا شعار ندیم عمل کنیم .  یه دختری هستم با همه چی جنگیدم  تا به اینجا رسیدم بازم میجنگم تا به هدفم برسم واسم دعا کنین تا به هدف هام برسم ممنونم . 

توی تهران یه بستنی فروشی هست من به چشم خودم دیدم روزانه بالای ۵۰۰۰ تا ۶۰۰۰ تا میفروشه صفش تا کجاست . 

به نظرم اگه خلاق باشید توی بستنی ها و طعم ها و خیلی فعال توی اینستاگرام تبلیغ کنید میتونید موفق بشید 

نمی دونم استخاره بگیر

.لا حَوْلَ وَ لاقـُوّةَ إلّا باللّهِ الْعَلِيِّ  العَظيمِ لامَلْجَأَ وَ لامَنجا مِنَ اللّهِ إِلّاٰ إِلَيْهِ.هيچ دگرگوني و نيرويي جز به خداوند والا و بزرگ تحقق نمي يابد و هيچ پناهگاه و جايگاه نجاتي از خدا جز به سوي خدا نيست.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

توی تهران یه بستنی فروشی هست من به چشم خودم دیدم روزانه بالای ۵۰۰۰ تا ۶۰۰۰ تا میفروشه صفش تا کجاست . ...

آخه این کارش دوتا بستنی فروشی بزرگ داره . یکی هم بستنی عشایره که خیلی شلوغه . یکم پر ریسک هست . 

تو زندگی بیا شعار ندیم عمل کنیم .  یه دختری هستم با همه چی جنگیدم  تا به اینجا رسیدم بازم میجنگم تا به هدفم برسم واسم دعا کنین تا به هدف هام برسم ممنونم . 
نمی دونم استخاره بگیر

اره خیلی فکر خوبیه

خواستم بگم بستنی فقط نصف سال مشتری داره دیدم‌ میگی بندرعباس.احتنالا کل سال مشتری دارن.خوبه که

نمیشه گفت کل سال ‌ . چون اینجا هم زمستوناش سرد میشه ‌ خیلی دو دل هستم ‌ از اون طرف دوست ندارم شوهرم ازم جدا بشه میخوام همراش باشم . از اون طرف هم ازمون دارم خودم و کلی درس

در حال حاضر که مسافرتها کم شده و خیلی ها هم برای کرونا کمتر بیرون میرن و خرید میکنن شاید سودش زیاد ن ...

بعد اینجا هم قرمزه دیگه . میترسم یهو بگن. ببینیدن مغازه هارو . حالا بیا درست کن ‌ اینهنه سرمایه باید الکی بخوابه

اصلا اینکارو نکن.وقتی عقل هست استخاره چیه.شوهر من ۱۲ سال پیش یه کاری رو با همین استخاره که خوب اومد ...

نه خب من فقط به استخاره اکتفا نمیکنم ‌ . چون شوهر منم اعتقاد نداره . 

مثلا عمم ۱۲ سال پیش استخاره گرفتن براش که خوشبخت میشه با این مرده ازدواج کنه الان داره روزی ۱۰ بار میمیره شوهرش نه معتاد نه دست بزن داره نه بد دهنه .نه زن بازه اما خب فکرای عصر هجر داره

بعد اینجا هم قرمزه دیگه . میترسم یهو بگن. ببینیدن مغازه هارو . حالا بیا درست کن ‌ اینهنه سرمایه باید ...

اره اتفاقا مصاحبه یه نفر که آبمیوه فروشی داشت دیدم میگفتم افتضاح شده شرایطم 

اگر اصرار به مغازه مواد خوراکی و غذایی دارین حداقل بیرون بر داشته باشه و قابل گرم کردن که افراد بیشتری مشتری داشته باشه بهتره 

من شهر شما رو نمیدونم عزیزم تا حالا هم نیومدم شناختی ندارم اما شهر خودم بستنی فروشی هرجا باشه سرتا پ ...

منم خودم اینجایی نیستم چندماهه اومدم نمیدونم چیحوریه . شهر خودمون بود خب میدونستم . اینجا نمیدونم . شاید اینجایی ها اصلا از ما شهرستانیا چیزی نخرن

اره اتفاقا مصاحبه یه نفر که آبمیوه فروشی داشت دیدم میگفتم افتضاح شده شرایطم  اگر اصرار به مغاز ...

نه اصلا . من همش به همسرم میگم یه مغتزه لبنیایی تو شهرک بزنه چون خیلی سود داره و اینجا این مغازه نیست . اما خب اصلا حوصله این کارهارو ندارم. ولی از یه جهت دیگه میگم شاید واقعا سود داشت و من پشیمون بشم