2777
2789
ایلامیان که مال خیلی وقت نیست

پساشتباه گفتم

(((کاربر مرد هستم))) _ یه خواهش عاجزانه اونم اینکه اگرناراحتی ای ازم دارید حلال کنید و ببخشید چون حقیقتن من یکی از اون دنیا و وادی حق الناس میترسم اگرم حلال نمیکنید بگید تا باهم مذاکراتی کنیم ولی فقط بگید که ناراحتید ... سوالی داشتید درباره دین و سیاست و اقتصاد در حد وسعم جواب میدم بشرط بقای کاربری...

اولین تمدن شکل گرفته در دنیا بین النهرین بوده

ک ایرانم جز اون

مایا و ازتک باستانی حسابن اما متمدن خیر

چون ب چیزی تمدن میگن ک قانونمند شده باشه

ک ستون حمورابی اولین قانون نوشته شده کشف شده است

تمدن باستان شامل ایران، مصر، یونان و چین بوده است

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عیلامیان هم تمدن باستانی گم شده تاریخ هستن درسته اما اولین نیستن

بالاتر اعتراف کردم به اشتباهم

(((کاربر مرد هستم))) _ یه خواهش عاجزانه اونم اینکه اگرناراحتی ای ازم دارید حلال کنید و ببخشید چون حقیقتن من یکی از اون دنیا و وادی حق الناس میترسم اگرم حلال نمیکنید بگید تا باهم مذاکراتی کنیم ولی فقط بگید که ناراحتید ... سوالی داشتید درباره دین و سیاست و اقتصاد در حد وسعم جواب میدم بشرط بقای کاربری...
چرا اعتراف اتفاقا میخواستم بگم درست فکر کردید اما اول نیستن

اعتراف مصدره 

یعنی اقرار

دستتون درد نکنه

متشکر  

تمدن از مدن میاد یعنی شهر و شهر نشینی اولین انسان های شهر نشینم تو چتل هویوک ترکیه بوده..حالا شاید نسل انسان تو جاهای دیگه زودتر به وجود اومده باشه ولی اولین شهر نشینا اونا بودن البته تا اونجایی که من میدونم