2777
2789
عنوان

مامان بابام همش باهم دعوا دارن

89 بازدید | 4 پست

یکسالی میشه که هرموقع میرم خونشون در حال دعوا هستن سر چیزای بیخود . 

اصلا مشکل جدی ندارن ولی به خاطر منم که شده مراعات نمیکنن . امروز دیگه اعصابم بهم ریخت با هردوشون دعوا کردم گفتم چه وضعیه هرروز هرروز مگه دعوا میشه . 

وای عزیزم بخدا پدر مادر منم همینجوری هستن. هر روز سر چیزای بیخود دعوا میکنن. ولی بنظرم یک مشکل بزرگ بینشون هست که الکی به چیزای بیخود گیر میدن. توام بگرد اون مشکل بزرگو پیدا کن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خداروشکر پدر مادر شما یکسالیه اینطوری شدن پدر مادر من از اول زندگیشون اینجوری بودن ینی روزی نبوده ک غر غر دعوا بحث تو خونمون نباشه بعد ازدواجمم ک میام چند روزی اینجا بمونم پشیمون میشم بخاطر کار شوهرم ک راه دوره کارش پیش مادر شوهرم میمونم از دست اون خسته میشم دلم میخاد برم خونه مادرم ،میرم اونجا یه جور پشیمون میشم خدا سر کسی نیاره این دردارو 

دیگه جایی واسه موندن ندارم 

خداروشکر پدر مادر شما یکسالیه اینطوری شدن پدر مادر من از اول زندگیشون اینجوری بودن ینی روزی نبوده ک ...

بهشون میگم اخه تو این سن شما چه حوصله ای دارین باهم بحث میکنید . میدونی منم مشکلات زندگیم زیاده مامانم در جریانه  . امروز دیگه نفهمیدم چیشد از عصبانیت صدام رو بردم بالا . الانم پشیمونم واقعا دیگه نمیکشم 

زندگی خودم کم سختی نداره اینم روش