2777
2789

من تجربی به زور بابام رفتم و درس زیستم خیلییی افتضاح بود خیلییی 

بعدا با گریه و نصیحتای فامیل گذاشتن برم ریاضی ولی بابام اصلا راضی نیست 

امسال تغییر رشته میدم ولی بابام گفته بری ریاضی دیگه من کاری به کارت ندارم نه میزارم بری کلاس کنکور نه کتاب کمک آموزشی بخری😕 

کتاب کمک آموزشی رو البته میتونم مجانی از کانالهای تلگرام پیدا کنم ولی کلاس تست و اینا نمیشه برم 

شما کسیو میشناسید که بدون رفتن به کلاس رتبه خوبی تو کنکور ریاضی آورده باشه؟

منظورم زیر 7000 ایناست😬آخه میخام شهید رجایی قبول شم😬

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره ریاضی که خیلی آسونه رتبه آوردن همین دانشگاه ما پسری هس ورودی ۹۸ هستش خودش خرج خانوادشو میده و میداد تو دوران کنکور هیچ کلاسی هم نمیرفته گویا فقط کتاب تستاشودقیق وچند بار زده بود

ضعفت را به خدا بده و او قدرتش را به تو عطا میکند🧡💫سوالات کنکوری و مشاوره انتخاب رشته و بیماری‌های دندان و اعصاب کشی و گرافی های دندان و سوال در باره رشته دندان پزشکی  در حد توان پاسخ میدم

من خودم نه کلاس رفتم نه کتاب نه تست نه حتی درسای دهم و یازدهمو خوندم رفتم فقط سوالای دوازدهم و جواب دادم شدم پنج هزار از انسانی تازه من خیلی مشکلات خانوادگی سختی داشتم 

سال بعد هم دوباره کنکور دادم بارم بدون هیچی حتی بعد یکسال یک ورق از کتابای دبیرستانم نخوندم شدم چهار هزار

یک دوست داشتم ریاضی بود اونم مثل من با هیچی شد دو هزار اقتصاد قبول شد فردوسی 

و اینم بگم ما منطقه یک بودیم هیچ سهمیه ای هم نداشتیم و دبیرستانمونم معمولی داغون بود

رضاک برضاک یا ربّ الأمــطار والآمــال...🤍🕊️