سلام دخترا یکم بهم انگیزه زندگی بدین من بشدت حساسم و از دروغ بیزار ولی متاسفانه برعکس شوهر فوق العاده دروغگو و صد رنگی دارم ،اونقدرم وقیحه که چیزی رو که مثلا به چشم دیدم حاشا میکنه و دروغ تحویل میده خیییلی سعی کردم کنار بیام ولی هر بار بشدت بهم میریزم خسته و متنفرم ازش ،ده ساله ازدواج کردم و دو بچه هم دارم چکار کنم آروم بشم
چون بابت دروغاش تاوان ندیده چیزی از دست نداده جز اعتماد شما که اونم دیگه براش عادی شده
بهترین راهه پسنداز ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟من و مادرشوهرم تصمیم گرفتیم ..عضوخیرین حمایت از بانوان و خانواده های کم درآمد باشیم ...ینی من با خیرین میتوانم وام به نیازمندان بدم جالبتر اینکه هرموقع نیاز داشته باشم بدون قرعه کشی و بدون ضمانت و بدون سود وام گیرنده باشم .تنها راه برای پسنداز مخفی برای اکثر ما خانمهای خانه دار هست
صدبار بیشتر. بهش گفتم راستشو بگید بخدا من خوشحالترم کمتر عصبی میشم شاید اون لحظه بهم بریزم بد و بیراه بگم ولی اعتمادم سرجاشه ولی فایده نداره😔اونقدر بهم دروغ گفته که حتی اگه راستم بگه باور نمیکنم مگر اینکه جون بچه رو قسم بخوره 😔😔💔
چون بابت دروغاش تاوان ندیده چیزی از دست نداده جز اعتماد شما که اونم دیگه براش عادی شده
چجوری بترسونمش ،اصلا برای من ارزشی قایل نیست که بخوام مثتلا با تهدید به یه کاری بترسونمش ،اونقدر غد و لجباز و مغروره که فقط همینقدر بگم خدا رو هم به خدایی قبول نداره
چجوری بترسونمش ،اصلا برای من ارزشی قایل نیست که بخوام مثتلا با تهدید به یه کاری بترسونمش ،اونقدر غد ...
ایشون دیدم توی تاپیک nilanill امضاشو خوندم مطابقت داره با مشکل شما یسر بزن ببین خوبه کمک تون میکنه
بهترین راهه پسنداز ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟من و مادرشوهرم تصمیم گرفتیم ..عضوخیرین حمایت از بانوان و خانواده های کم درآمد باشیم ...ینی من با خیرین میتوانم وام به نیازمندان بدم جالبتر اینکه هرموقع نیاز داشته باشم بدون قرعه کشی و بدون ضمانت و بدون سود وام گیرنده باشم .تنها راه برای پسنداز مخفی برای اکثر ما خانمهای خانه دار هست