2777
2789
عنوان

شوهر دروغگووووو

1344 بازدید | 73 پست

سلام دخترا یکم بهم انگیزه زندگی بدین من بشدت حساسم و از دروغ بیزار ولی متاسفانه برعکس شوهر فوق العاده دروغگو و صد رنگی دارم ،اونقدرم وقیحه که چیزی رو که مثلا به چشم دیدم حاشا می‌کنه و دروغ تحویل میده خیییلی سعی کردم کنار بیام ولی هر بار بشدت بهم میریزم خسته و متنفرم ازش ،ده ساله ازدواج کردم و دو بچه هم دارم چکار کنم آروم بشم

خدا جون عاششقتم مرسی به خاطر اینکه معشوقم شدی🤩🤩

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چون بابت دروغاش تاوان ندیده چیزی از دست نداده جز اعتماد شما که اونم دیگه براش عادی شده 

بهترین راهه پسنداز ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟من و مادرشوهرم تصمیم گرفتیم ..عضوخیرین حمایت از بانوان و خانواده های کم درآمد باشیم ...ینی من با خیرین میتوانم وام به نیازمندان بدم جالبتر اینکه هرموقع نیاز داشته باشم بدون قرعه کشی و بدون ضمانت و بدون سود وام گیرنده باشم .تنها راه برای پسنداز مخفی برای اکثر ما خانمهای خانه دار هست 
حتما ازت میترسه

صدبار بیشتر. بهش گفتم راستشو بگید بخدا من خوشحالترم کمتر عصبی میشم شاید اون لحظه بهم بریزم بد و بیراه بگم ولی اعتمادم سرجاشه ولی فایده نداره😔اونقدر بهم دروغ گفته که حتی اگه راستم بگه باور نمیکنم مگر اینکه جون بچه رو قسم بخوره 😔😔💔

آخ الان من خودمم توهمین حالتم حالم ازشوهرم بهم حوردمنم دوتابچه دارم دارم دیونه میشم ازبس ازش بدم میادددوغگوی روانی،،همش یه غلطی میکنه گندمیزنه به زندگیه منوبچه هام مُردم اینقدراز دستش حرص خوردم اگه بخاطربچه هام نلودازخدامیخاستم فقط خودش نجاتم بده ازااین زندگی،،منم ده ساله اززندگیمون میگذره 

دروغ داریم تا دروغ مثلا چه دروغی میگه ؟

مثلا دیر اومدناشو دروغ میگه کجا بوده ،میگه میرم سرکار بعد میفهمم جای دیگه ای بوده یا از دور و اطراف لو می‌ره ،خسته شدم 

چون بابت دروغاش تاوان ندیده چیزی از دست نداده جز اعتماد شما که اونم دیگه براش عادی شده 

چجوری بترسونمش ،اصلا برای من ارزشی قایل نیست که بخوام مثتلا با تهدید به یه کاری بترسونمش ،اونقدر غد و لجباز و مغروره که فقط همینقدر بگم خدا رو هم به خدایی قبول نداره

مثلا دیر اومدناشو دروغ میگه کجا بوده ،میگه میرم سرکار بعد میفهمم جای دیگه ای بوده یا از دور و اطراف ...

اگه جای بدی نرفته و صرفا از دروغ ش ناراحتی بنظرم دلیل ش اینه که ازت میترسه راستشو نمیگه و این خوبه که ازت حساب میبره

اگه جای بدی نرفته و صرفا از دروغ ش ناراحتی بنظرم دلیل ش اینه که ازت میترسه راستشو نمیگه و این خوبه ک ...

نه بابا چه ترسی اگه از من میترسید وقتی باهاش دعوام میشه مثه گراز روم دست بلند نمی‌کرد💔

چجوری بترسونمش ،اصلا برای من ارزشی قایل نیست که بخوام مثتلا با تهدید به یه کاری بترسونمش ،اونقدر غد ...

ایشون دیدم توی تاپیک nilanill امضاشو خوندم مطابقت داره با مشکل شما یسر بزن ببین خوبه کمک تون می‌کنه 

بهترین راهه پسنداز ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟من و مادرشوهرم تصمیم گرفتیم ..عضوخیرین حمایت از بانوان و خانواده های کم درآمد باشیم ...ینی من با خیرین میتوانم وام به نیازمندان بدم جالبتر اینکه هرموقع نیاز داشته باشم بدون قرعه کشی و بدون ضمانت و بدون سود وام گیرنده باشم .تنها راه برای پسنداز مخفی برای اکثر ما خانمهای خانه دار هست