2777
2789
عنوان

خواهش می کنم اگه می تونید کمک کنید

308 بازدید | 8 پست
امشب یه کرم ضد افتاب خریدم الان عکسش رو می ذارم
دیدم رنگیه فکر کردم حالت کرم پودر داره
حالا تو سایت الارو دیدم کرم پودریش یه نوع دیگس خواستم بپرسم پس این که من خریدم اصلا پوشانندگی داره یا نه میدونم در حد کرم پودری نیست ولی..
38 پولش رو دادم تو این اوضاع اقتصادی تا حالا بازش نکردم گفتم اگه اصلا پوشانندگینداره برم عوضش کنم
میام جواب ها رو می خونم
خیلی خیلی ممنون میشم اگه کمکم کنید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منظورش اینه حالت آرایشی داره یا نه زهرا جان
خب اگه از جای نزدیک خریدی برو عوضش کن من استفاده نکردم ولی وقتی میگی آرایشیش یه مدل دیگه اس حتما این کاورش خوب نیست
خدایا به خاطر همه ناشکریام منو ببخش
منم مثل این دارم به نظر من که پوستمو خوب کاور میکنه البته بگم پوستم زیــــــــاد بد نیس
خدایا زیباترین لحظه ها را نصیب مادرم کن
که زیباترین لحظه هایش را به خاطر من از دست داده است
من یه مدت بجا کرم پودر اویل فری الارو استفاده میکردم پوشش عالی داره حالا نمیدونم همین بود یا نه! چون بسته بندیاشون خیلی شبیه به همه!
دریای بزرگ دور *** یا گودال کوچک آب *** فرقی نمیکند *** زلال که باشی ، آسمان در توست ...
ببین اونی که من داشتم تن رنگ روش نوشته شده بود. واسه من سافت کارامل بود رنگش اینو ببین جاییش اسم رنگشو ننوشته؟
دریای بزرگ دور *** یا گودال کوچک آب *** فرقی نمیکند *** زلال که باشی ، آسمان در توست ...