2777
2789
عنوان

اوتیسم

1089 بازدید | 25 پست

کسی هست که بچه اش یا کسی از اطرافیانش بچه اش مشکل اوتیسم خفیف یا شبه اوتیسم داشته باشه و خوب شده باشه امیدی هست برای اینکه مثل یک فرد عادی تو جامعه باشه و مدرسه بره؟

پسر عزیزم... اگر تمام گوشه های جهان را هم بگردی تنها جگر گوشه ام تویی♡                              چنان دورت میگردم که هیچکس در دنیا به این زیبایی جهانگردی را تجربه نکرده است☆

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

اینجا ی خانومی هست که مادر ی کودک اوتیسمه ولی گفته تگش نکنیم ببخشید عزیزم من نمیشناسم

ادم تنهاییم🙂هر وقت دلت خواست میتونی باهام دردل کنی ولی⁦🔮میشه بهم بگی چرا من ی چیزی بگم شما نمک می‌ریزی🙂؟فقط اینو بگم تا دلت بخواد محبت میکنم توم تا میتونی ازم سواستفاده کن🙂🔮آخه برای همین کار به وجود اومدم🙂💔⁦🌪️⁩
آسپرگرمنظورته

آسپرگر نوعی از اوتیسمه . ولی نمیدونم شبه اوتیسم بهش میگن که سوال استارتر یا نه. دوست دارم بدونم 

مسیح مخفف مسیحاست و اسم دختره   در حال کاهش وزن و افزایش اعتماد به نفس وزن فعلی ۸۶.۷۰۰  هدف اول ۸۳.۵ هدف دوم ۸۰ هدف سوم ۷۸ هدف اخر ۷۵ .
آسپرگرمنظورته

بله

پسر عزیزم... اگر تمام گوشه های جهان را هم بگردی تنها جگر گوشه ام تویی♡                              چنان دورت میگردم که هیچکس در دنیا به این زیبایی جهانگردی را تجربه نکرده است☆
اسپرگر اوتیسم خفیفه

بله درسته

اینجا ی خانومی هست که مادر ی کودک اوتیسمه ولی گفته تگش نکنیم ببخشید عزیزم من نمیشناسم

فکر کنم بشناسمش ولی اسمش خاطرم نیست فقط یه جا تو تاپیکش خوندم گفت بعد درمانهای زیاد بچه اش از اوتیسم شدید رسیده به اوتیسم متوسط 

داریم تو خانوادمون متاسفانه بشدت ساده لوحه و گیج می زنه درکش پایینه از اطرافش

تو رو خدا اینجوری نگید دلم گرفت😔

فکر کنم بشناسمش ولی اسمش خاطرم نیست فقط یه جا تو تاپیکش خوندم گفت بعد درمانهای زیاد بچه اش از اوتیسم ...

سارا مامان امیر پرهام؟

ادم تنهاییم🙂هر وقت دلت خواست میتونی باهام دردل کنی ولی⁦🔮میشه بهم بگی چرا من ی چیزی بگم شما نمک می‌ریزی🙂؟فقط اینو بگم تا دلت بخواد محبت میکنم توم تا میتونی ازم سواستفاده کن🙂🔮آخه برای همین کار به وجود اومدم🙂💔⁦🌪️⁩
سارا مامان امیر پرهام؟

اره خودشه

والاهمینجوریه هر چی باهاش صحبت می کنیم باز کار خودش می کنه 

طفلیا دست خودشون نیست اگه بدونید چه مشکلی دارن درموردشون اینجوری حرف نمیزنید.

بنده خدا پدر و مادرش چقدر براشون سخته چه زجری میکشن اینجوری گفتی دلم براشون سوخت.