2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعد بعضیا میکن بعد تموم شدن بوتاکس پوست شل میشه درسته‍

نه ! 

بوتاکس باعث میشه عضلات ناحیه ای که تزریق شده موقتا فلج بشن (۴_۶ماه) .. بعد از مدتی هم دو مرتبه به حالت اول برمیگرده.. 

عزیزم شما متخصص پوستید پس بوتاکس هیچ عوارضی نداره با خاطر جمع برم و انجام بدم؟

هر دارویی عارضه داره بالاخره در مورد بوتاکس خیلی بستگی پیش کی تزریق کنید پیش متخصص برید احتمالش خیلی کمه

حلالم کنید و خدانگهدار   
هر دارویی عارضه داره بالاخره در مورد بوتامس خیلی بستگی پیش کی تزریق کنید پیش متخصص برید احتمالش خیلی ...

پیش دکتر خوب میرم ...به نظرتون برم کلینیک یا مطب. شخصی؟

من که خودم توی سن کم بوتاکس تزریق کردم چون ما ارثی توی ژنمون چین و چروک داریم. البته خیلی می ترسیدم برای همین کلی از خونمون دورتر رفتم مرکز فوق تخصصی زیبایی ماهورا. خیلی کارشونو قبول دارم. پیشنهاد می کنم حتی برای مشاوره هم که شده برید اونجا. شماره تماسشون: 02126372041