2777
2789

من یه بار طلاق گرفتم22سالمه.بابامم فرهنگیه یه همکار داره که فهمیده من طلاق گرفتم منو واسه پسرش خاستکاری کرده پسرش طلاق داده و29سالشه.خلاصه ک ازهرلحاظ خوبن از لحاظ مالی و شغلش و با ما هم سطح هستن تعداد فرزندشون ۲تاس ماهم دوتاییم....بابامم راضیه خاستگار اومدن ولی واقعا دودل هستیم قرار شده بازم بیان تا با پسره حرف بزنم..مشکل اینجاس خانوم یکی از همکارای بابام خبردار شده و رنگ زده مامانم ک فلانی بداخلاقع و خسیس‌.(بابای پسر)الان واقعا موندیم ردشون کنیم یا بگیم بیان تا با پسره بریم مشاوره قبل ازدواج شما نظرتون چیه؟فقط یه نفر گفته ک پدر پسر بداخلاق و خسیسع

عاشق ریپلایم 😍😍😁😁با ریپلایتون خوشحالم کنین😋هرجاتاپیک جنجالی شد تگم کننننننین🙂🙂🙂باتچکررررررررر منتظرتگ و ریپلایتونم😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

رفت امد کنید خودتون بشناسیدش شاید طرف باهاشون خصومتی داره

ما تواین مدت هیچ خطایی یا رفتار بدی ندیدیم ازشون پدرمادر پسره مکه رفتن هی قسم میخورن میگن ب همون مکه ک رفتیم ماخانواده خوبی هستیم

عاشق ریپلایم 😍😍😁😁با ریپلایتون خوشحالم کنین😋هرجاتاپیک جنجالی شد تگم کننننننین🙂🙂🙂باتچکررررررررر منتظرتگ و ریپلایتونم😍

برو مشاوره حتما

و اینکه چندماه رفت امد کنین و دلیل طلاق دادنشو پیگیر شو و زیاد ازش بپرس 

بدون تعارف سوالایی ک تو ذهنته دغدغته بپرس ازش و بگو مثلا هرماه چند بار بیرون میرین؟؟و بگین بیشتر از خصوصیاتش و خواسته هاش تو زندگی مشترک بگه

یا مسبب الاسباب🙏🌹 میشه برای باردارشدنم با جنسیت دلخواه همین ماه و بهتر شدن زندگیم یه صلوات مهمونم کنی؟!هرکی فرستاد بگه منم برای عاقبت بخیریش صلوات بفرستم❤️خدایا نمیدونم چرا عجیب دلم بهت قرصه این بار اصلا استرس ندارم شکم ندارم ممنونم ک ارام دلم شدی🙏❤️خیلی دوستت دارم من بنده خوبی نیستم خدایا اما تو بهترین و مهربون ترین خدای منی تو خیلی جاها ک من لیاقتشو نداشتم اما تو تنهام نزاشتی پشتم بودی و کمکم کردی خیالم تخته ک بهترینارو برام میخوای شکرت شکرت شکرت🙏❤️یا مسبب الاسباب خیلی ارومم میکنه این ذکر😘😘
معاشرت و تحقیق رو برای همین روزها گذاشتند  به حرف مردم تصمیم نگیرید

تحقیق ازمحلشون خوبه؟

برو مشاوره حتما و اینکه چندماه رفت امد کنین و دلیل طلاق دادنشو پیگیر شو و زیاد ازش بپرس  بدون ...

والاه همه چیو حرف زدیم..گفته دلیل طلاقش ابن بوده ک خانومش بدون اجازش رفته ب شهر دیگه و انگار دروغگو بوده و اصلا احترام نمیذاشته ب خانواده پسر

تحقیق ازمحلشون خوبه؟

من برا استخدامیم اومدن تحقیق همسایمون گفته بود زیاد ارایش میکنه در صورتیکه اینقدرر من ساده ام اهل آرایش نیستم. برا همین میگم خودتون تو رفت و امد بشناسیدش

عشق الهی از طریق من تجلی میکند و همه ی آنچه که برای خوشبختی و تکمیل زندگیم لازم است؛  هم اکنون به سوی من می کشاند. 

شنیده هارو نشنیده نگیرین روش تحقیق کنین تا سقم و صحتش ثابت بشه 

من برای شوهرم اومدیم تحقیقات کل محل تعریف کردن حتی سمت مغازه شوهرم همه خوب گفتن روزی که برای اشنایی با محیط خونه و شهرشون اومدیم یه پسر جوون جلومون رو گرفت گفت اینا خیلی دعوایی دخترتونو حیف نکنین خانواده بی ثباتی هستن دوید رفت باور کن تا الان که ۱۲ ساله عروسی کردم ندیدم طرفو ولی هرچی گفته بود حقیقت داشت و ما نشنیده گرفتیم 

به خاطر باباش ردش نکن شاید پسره خوب باشه.نمیگم پدرشوهر بی تاثیره تو زندگی نه اتفاقا خیلیم فرد مهمیه ...

فقط ی مشکلی هست خونشون دوطبقس کلا راه جدا همه چی جدا.‌‌گفته پیش ما زندگی میکنین.ی خونه ۲۰۰مترو میدن واس ما 

شنیده هارو نشنیده نگیرین روش تحقیق کنین تا سقم و صحتش ثابت بشه  من برای شوهرم اومدیم تحقیقات ک ...

وای خدا..الان بده شوهرت؟

من برا استخدامیم اومدن تحقیق همسایمون گفته بود زیاد ارایش میکنه در صورتیکه اینقدرر من ساده ام اهل آر ...

اهان بله متوجه شدم عزیزم ممنون بابت راهنماییتون چشم حتما تحقیق میکنیم

فقط ی مشکلی هست خونشون دوطبقس کلا راه جدا همه چی جدا.‌‌گفته پیش ما زندگی میکنین.ی خونه ۲۰۰مترو میدن ...

خب اینم خودش ی مشکل بزرگه.شاید تو دلت نخواد با اونا زندگی کنی.اینم حتما حلش کن.به هرحال الکی رد نکن.حداقل بذار طرف بیاد حرفاشو بزنه.ی مهمونیه دیگه چیز مهمی که نیست

والاه همه چیو حرف زدیم..گفته دلیل طلاقش ابن بوده ک خانومش بدون اجازش رفته ب شهر دیگه و انگار دروغگو ...

واییی نکنه وابسته خانوادشه؟!و نمیتونه بین زن و خانواده مدیریت کنه؟!بیشتر و عاقلانه تر تحقیق کن و ریز ترین چیزارو ببین

چون هر آدمی اشتباه میکنه اشتباه کردن اشکال نداره ولی یه اشتباهو دوباره تکرار کردن خریته

تو ازدواج دومته باید خیلی سختگیر و دقیق باشی و تصمیم خوب بگیری

امیدوارم هرچی خیره برات پیش بیاد و خوشبخت بشی گلم

یا مسبب الاسباب🙏🌹 میشه برای باردارشدنم با جنسیت دلخواه همین ماه و بهتر شدن زندگیم یه صلوات مهمونم کنی؟!هرکی فرستاد بگه منم برای عاقبت بخیریش صلوات بفرستم❤️خدایا نمیدونم چرا عجیب دلم بهت قرصه این بار اصلا استرس ندارم شکم ندارم ممنونم ک ارام دلم شدی🙏❤️خیلی دوستت دارم من بنده خوبی نیستم خدایا اما تو بهترین و مهربون ترین خدای منی تو خیلی جاها ک من لیاقتشو نداشتم اما تو تنهام نزاشتی پشتم بودی و کمکم کردی خیالم تخته ک بهترینارو برام میخوای شکرت شکرت شکرت🙏❤️یا مسبب الاسباب خیلی ارومم میکنه این ذکر😘😘