2777
2789

چرا انقدر همه چیز گرونه ه ه 😭 لباس کفش مواد غذایی  ... میشه بگید خرج ماهانه تون چقدره ؟ و چطوری مدیریت میکنید که پول هاتون به همه ی خریدهاتون برسه ؟ آیا خوب خرج میکنید یا از خیلی چیزا میزنید ؟ 

جسارتاً منظورم فقط خانم هایی هست که خودشون درآمد دارن و از جیب خودشون خرج میکنن ☺ و یا مستقل زندگی میکنن 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من ۴ تومن حقوقمه مجردم و بنا به دلایلی یک ساله خرج تو خونه هم میکنم میوه.گوشت و... نمیفهمم چه قدر خرج میکنم ولی خدا رو شکر تا حالا کم نیاوردم 

عشق الهی از طریق من تجلی میکند و همه ی آنچه که برای خوشبختی و تکمیل زندگیم لازم است؛  هم اکنون به سوی من می کشاند. 
من ۴ تومن حقوقمه مجردم و بنا به دلایلی یک ساله خرج تو خونه هم میکنم میوه.گوشت و... نمیفهمم چه قدر خر ...

یعنی هر وقت هر لباسی خواستی خریدی ؟ یا مثلا آرایشگاه و باشگاه و اینا راحت میری و دغدغه ی هزینه هاش رو نداری ؟ 

من خرج های ضروری و خورد و خوراک و اینا رو که میدم دیگه تهش چیزی نمیمونه واسم

حال هرجا ک باشن من تموم فکرم اینه که درست بخونم مستقل بشم یه درآمد خوب داشته باشم دستم جیب خودم باشه

آفرین عزیزم بهترین کاری که میتونی برای خودت بکنی همینه 👏

با هم کشیدن🤣 صبور بودن کم نیوردن مهم ترینش اینکه کم نیاری

کم نمیارم خرج های ضروریم رو میکنم خدا رو شکر ولی یه لباس میخوام بخرم میمونم بخرم نخرم برم ارزونتر پیدا کنم یا نه همینم گرون میشه بخرم .... خلاصه مغزم شروع میکنه سبک سنگین کردن ... 

یعنی هر وقت هر لباسی خواستی خریدی ؟ یا مثلا آرایشگاه و باشگاه و اینا راحت میری و دغدغه ی هزینه هاش ر ...

من باشگاه نمیرم... لباس از وقتی کرونا اومد کمتر خرید کردم ولی قبلش زیاد میخریدم...آرایشگاه هم دیر به دیر میرم ولی برای پوستم تونر.ضدافتاب. میسلار. این چیزا میخرم  به خوراک خیلی اهمیت میدم چیزای خوب میخرم. کم نیاوردم ولی قبلا پس انداز میکردم الان هیچیش نمیتونم پس انداز کنم.

عشق الهی از طریق من تجلی میکند و همه ی آنچه که برای خوشبختی و تکمیل زندگیم لازم است؛  هم اکنون به سوی من می کشاند. 
من باشگاه نمیرم... لباس از وقتی کرونا اومد کمتر خرید کردم ولی قبلش زیاد میخریدم...آرایشگاه هم دیر به ...

آره مشکل همون پس انداز ست که آدم دلش میخواد داشته باشه هی از خرج هاش میزنه🙁