2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ولی وقتی چیدن میتونین برین آموزش ساعت ها رو کم کم جابجا کنیم و یک روزتون رو با صحبت با اساتید آزاد ک ...

واقعا میشه ؟ 

مثلا من شهرستان تا خود دانشگاه تقریبا دو ساعت راهه خوابگاه هم نمی‌گیرم می خوام اگه بشه طرف ظهر بندازم قبول میکنن؟ 

چند روز در هفته شما کلاس دارین ؟

اگه یه روز باشه خوبه من توی یه تاپیک خوندم ۵ روز در هفته هست چه طولانی تایم خالی بین کلاسها چکار می‌ ...

ترم اول تا برین جا بیفتید معمولا چهار الی پنج روز هفتتون گرفته میشه 

بنظرم خوابگاه بگیر اذیت میشی دو ساعت راهه به ربع بیست دقیقه که نیست 

ترم اول تا برین جا بیفتید معمولا چهار الی پنج روز هفتتون گرفته میشه بنظرم خوابگاه بگیر اذیت میشی دو ...

یعنی از هر روز تو چهار ساعت تو رفت و آمدی تازه اگه بلافاصله ماشین بگیری و برگردی 

چهار ساله از همین الان خودت رو خسته نکن 

اگه دلیل موجهی برای خونه برگشتن نداری

اگه یه روز باشه خوبه من توی یه تاپیک خوندم ۵ روز در هفته هست چه طولانی تایم خالی بین کلاسها چکار می‌ ...

بین هر کلاس و کلاس بعدی نیم ساعت فاصلس اگر متوالی باشن 

ولی اکثرا متوالی نیستن مثلا دوشنبه ها 8 تا 10 یه کلاسه.  کلاس بعدی میشه 2 ظهر یا حتی 4 عصر ممکنه بیوفته 

تایم ثابت نداره فاصله بین کلاسا ولی عموما همینه که ما شنبه صب کلاسمون شروع میشه و یا دوشنبه شب یا ظهر سه شنبه تموم میکنیم  

❤️‍🩹

ولی واقعا باید خوابگاه بگیری چون خیلی ایده آل میگی که هرروز میری میای 

هم اتاقیای ما کلا 40 دیقه راهشونه باز خوابگاه میمونن چون رفت امد تهش 4،5 بار اول قابل تحمل باشه 

از یه طرف به ترددی ها وعده صبحانه و شام نمیدن غذاتم با خودته 

تو امتحاناتم یهو 2 هفته تموم باید هتل بمونی چون نمیتونی بعد هر امتحان برگردی خونه 

❤️‍🩹

ترم اول تا برین جا بیفتید معمولا چهار الی پنج روز هفتتون گرفته میشه بنظرم خوابگاه بگیر اذیت میشی دو ...

وای چه سخت 

شنیدم به کمتر از ۶۰ کیلومتر خوابگاه تعلق نمیگیره هر کسی یه حرفی میزنه یه دلیل دیگه هم دارم اینکه من خیلی خوشم نمیاد با آدمای دیگه زندگی کنم یا شب بخوابم دوس دارم خونه خودمون باشم 

یعنی از هر روز تو چهار ساعت تو رفت و آمدی تازه اگه بلافاصله ماشین بگیری و برگردی چهار ساله از همین ا ...

نه دلیلی ندارم برای رفتن به خونه فقط فضای شخصی خودمو دوس دارم هم اینکه دوس دارم کنار خانواده باشم 

ولی واقعا باید خوابگاه بگیری چون خیلی ایده آل میگی که هرروز میری میای هم اتاقیای ما کلا 40 دیقه راهش ...

اگه اینقدر سخته چاره ای ندارم جز خوابگاه گرفتن ولی شنیده بودم زیر ۶۰ کیلومتر خوابگاه نمیدن من حدودا ۵۰ کیلومتر ولی با ترافیک و عوض کردن مترو اتوبوس حساب کنم میشه همون ۲ ساعت فاصله 

جدی پس چجوری میگن از ترددی ها هم پول غذا کسر میشه از حقوقشون

ولی واقعا باید خوابگاه بگیری چون خیلی ایده آل میگی که هرروز میری میای هم اتاقیای ما کلا 40 دیقه راهش ...

ببخشید یه سوال دیگه داشتم اینکه راسته میگن تو هر اتاق خوابگاه فرهنگیان ۱۰ ۱۵ نفر هستن ؟