2777
2789
عنوان

آبجیا بیاین فقط

48 بازدید | 4 پست

😭 سلام خواهرا چند وقتیه خیلی تنم میخارید تا دو روز پیش اصلا مهم نبود فکر میکردم عادیه امروز داشتم لباس و عوض میکردم دیدم همه جای تنم دون دون قرمزه انقد الان میخاره به خصوص شبا یعنی پدرم و در اورده ککه هرکاری میکنم نمیتونم بکشمش شما راهی سنتی ندارید بتونم امشب از دستش خلاص شم تو تن مامانمم رفته 😭😭😭😭

اللهم عجل ولیک‌الفرج امروز برای امام زمانت صلوات فرستادی ؟! :)اگه داری امضامو میخونی میشه برای عاقبت به خیری و حاجت رواییم یه صلوات مهمونم کنی 🥺🤍🤲🏻

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حتما برو دکتر

من  ۴  ۵ ساله پوستم خارش داره بی دلیل 

اصلا قرارم نمیگیره 

البته پوستم مثل شما نمیشه 

التهاب نداره اما بی دلیل میخاره

چطور میتونی خارش رو تحمل کنی حتما برو دکتر

عاشق_جانی_دپ_هستم  سابق                                   دپهد تا ابد😍😍😃😁                                                                                                                          خستمه گشنمه اعصابم ندارم حوصله ام ندارم خوابمم میاد                                

واسه درمان پوستت برو دکتر

تنها راه از بین بردنش اینه که کل خونرو سم پاشی کنی

عاشق_جانی_دپ_هستم  سابق                                   دپهد تا ابد😍😍😃😁                                                                                                                          خستمه گشنمه اعصابم ندارم حوصله ام ندارم خوابمم میاد