2777
2789
عنوان

بچه ها بیایید ی لحظه

134 بازدید | 17 پست

میخوام متوسل بشم حضرت رقیه انشاالله خودش از خدا برام ی دختر سالم بخواد. شماهم کمکم کنید با دلای پاکتون برام دعا کنید 🙏 من حاجتمو بگیرم 3تا عروسک برای3تا دختر3ساله. و14تا دونه گل سر برای 14تا دختر نذر کردم. شماهم دعام کنید 

💓توجه توجه 💓                                                     میشه برام دعا کنی منم مامان ی دختر گوگولی بشم 😍🙏

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

التماس دعا

قبول باشه

یه صلوات یا حمد مهمونم کنین💚😞🙏انشأالله به چیزی که میخوام برسم😍 و همه چی زودتر حل بشه😞💚😍انشأالله همه حاجت روا بشن و همه گرفتاری ها حل بشه💚🙏 اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💚😍 برای شهیدان سید مجتبی علمدار شهید سید احمد پلارک سید رضا حسینی شهید ابراهیم هادی شهید تورجی زاده شهید علیرضا کریمی و تمام شهدا صلوات بفرستین برای 14 معصوم برای محمد و آل محمد برای نرجس خاتون و سلامتی آقا امام زمان صلوات🙏💚😍اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
رو چشمم عزیزم صلوات میفرستم

فدات عزیزم مرسی چشمتم بی بلا چه جوری ازش بخوام حاجتمو بده؟ 

💓توجه توجه 💓                                                     میشه برام دعا کنی منم مامان ی دختر گوگولی بشم 😍🙏
التماس دعا قبول باشه

فدات شم دعا کن انشاالله حاجتمو بگیرم یادهمتون خوام بود 

برات صلوات میفرستم عزیزم توام دعا کن کارمون خوب پیش بره  

انشاالله حاجتمو بگیرم میام موقع دادنم نذرم همتون رو یاد میکنم 

به نظرم اول نذراتو ادا کن بعدم از خدا بخواه

عه پس برم از حالا نذرمو بدم مرسی که گفتی عزیزم 

ان شاالله عزیزم خدا حاجت تو بده و تاپیک خبر خوب بزنی برامون😍

فدات شم عزیزم انشاالله بادل پاکت برام دعا کن منم حاجتمو بگیرم حتما یادهمتون میکنم از حضرت رقیه حاجتتون رومیخوام 

ان شا الله  که هر چی میخوای بشه

فدات عزیزم انشاالله 

فدات عزیزم مرسی چشمتم بی بلا چه جوری ازش بخوام حاجتمو بده؟ 

قربونت برم

من یه کامنتی از یکی از کاربرایی که حاجت گرفته بود دارم که میگفتن سه شب  چله یاسین رو به روش نخودکی شروع کردن و شب چهارم که یاسین رو خوندن نیم ساعت بعد حاجت گرفتن ..نیت کن و چله یاسین رو شروع کن

حاجت روا بشی الهی

صحبت از ماندن یک عمر بماند به کنار ، قدر نوشیدن یک چایی بمانی کافیست...
قربونت برم من یه کامنتی از یکی از کاربرایی که حاجت گرفته بود دارم که میگفتن سه شب  چله یاسین ...

انشاالله چشم از امشب شروع میکنم ممنون که بهم گفتی