روزی به خودت میایی که تجربه هات از موهای سفیدت بیشتر شدن همه ادمای ناب زندگیتو از دست دادی برای حرف دیگران زندگی کردی و به خودت و لامپِ انگیزه روحت اهمیت ندادی و اونموقعه است که برای هر چیزی حتی پشیمونی هم دیره.پس تا وقت داری لذت ببر از برق تو چشمات و روح پر انگیزت:)! من یه دیوان دارم که میتونم هر لحظه باهاش براتون فال حافظ بگیرم😊شماهم در ازاش برای شفای بیمار من دعا کنید🧡❤️🌻
بگو از طرف دختر موفرفری خیلی ناراحتم الآن دارم با چشم اشکی تایپ میکنم خاهش میکنم از خدا بخاید ...
کاش اسم خودتو میگفتی ولی چشم عزیزم به خواستت میرسی مطمعن باش😘💚💛
روزی به خودت میایی که تجربه هات از موهای سفیدت بیشتر شدن همه ادمای ناب زندگیتو از دست دادی برای حرف دیگران زندگی کردی و به خودت و لامپِ انگیزه روحت اهمیت ندادی و اونموقعه است که برای هر چیزی حتی پشیمونی هم دیره.پس تا وقت داری لذت ببر از برق تو چشمات و روح پر انگیزت:)! من یه دیوان دارم که میتونم هر لحظه باهاش براتون فال حافظ بگیرم😊شماهم در ازاش برای شفای بیمار من دعا کنید🧡❤️🌻
میشه لطفا برای سلامتی تو راهی منم دعا کنی؟اسممو بگم؟
آره عزیزدلممم😘حتما
خدا خیرت بده عزیزدلم خیلی مهربونی من یه بچه ۳۵ هفته از دست دادم دومیمم پاش مشکل داره الان باردارم البته ناخواسته بود دعا کن دخترم سالم سالم بی مشکل بیاد و پای پسرم حسین کوچولو خوب شه اسمم مریم قربون دل مهربونت برم برات صلوات فرستادم.
خدایا فقط خودت😔 تو خوب میدونی پشت و پناهی جز تو ندارم.خدایا ولم نکن😭 دیگه پدری هم ندارم که دلخوش به بودنش باشم.میشه براش فاتحه یا صلوات بفرستین