2777
2789
عنوان

تروخدا برام دعا کنید

144 بازدید | 18 پست

خانوما خواهش میکنم واسم دعا کنید خیلییییییی محتاجم 

برای سلامتیه عزیزمه لطفا دعا کنید

انشالله به همه‌ی حاجتاتتون برسید⁦♥️⁩⁦♥️⁩⁦♥️⁩⁦♥️⁩⁦♥️⁩

اللهم صل علی محمد و آل محمد ❤️

انشاءالله خدا به عزیزت سلامتی بده واسش صلوات میفرستم تو هم واسه حاجت من دعا کن 

رَبِّ هَبْ لی مِنْ لَدُنْکَ ذُرِّیَّةً طَیِّبَةً اِنَّکَ سَمیعُ الدُّعاء         اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّل فَرَجَهُم 

اسمتو بهم بگو‌امشب توی نماز شب بگم اسمتو

روزی به خودت میایی که تجربه هات از موهای سفیدت بیشتر شدن همه ادمای ناب زندگیتو از دست دادی برای حرف دیگران زندگی کردی و به خودت و لامپِ انگیزه روحت اهمیت ندادی و اونموقعه است که برای هر چیزی حتی پشیمونی هم دیره.پس تا وقت داری لذت ببر از برق تو چشمات و روح پر انگیزت:)!  من یه دیوان دارم که میتونم هر لحظه باهاش براتون فال حافظ بگیرم😊شماهم در ازاش برای شفای بیمار من دعا کنید🧡❤️🌻

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تو نماز شبت واسه منم دعا کن اسمم فاطمه است 

رَبِّ هَبْ لی مِنْ لَدُنْکَ ذُرِّیَّةً طَیِّبَةً اِنَّکَ سَمیعُ الدُّعاء         اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّل فَرَجَهُم 

بگو از طرف دختر موفرفری 

خیلی ناراحتم الآن دارم با چشم اشکی تایپ میکنم خاهش میکنم از خدا بخاید ک حاجتمو براورده کنه 

خیلی ممنونم⁦♥️⁩⁦♥️⁩

بگو از طرف دختر موفرفری  خیلی ناراحتم الآن دارم با چشم اشکی تایپ میکنم خاهش میکنم از خدا بخاید ...

کاش اسم خودتو میگفتی ولی چشم عزیزم به خواستت میرسی مطمعن باش😘💚💛

روزی به خودت میایی که تجربه هات از موهای سفیدت بیشتر شدن همه ادمای ناب زندگیتو از دست دادی برای حرف دیگران زندگی کردی و به خودت و لامپِ انگیزه روحت اهمیت ندادی و اونموقعه است که برای هر چیزی حتی پشیمونی هم دیره.پس تا وقت داری لذت ببر از برق تو چشمات و روح پر انگیزت:)!  من یه دیوان دارم که میتونم هر لحظه باهاش براتون فال حافظ بگیرم😊شماهم در ازاش برای شفای بیمار من دعا کنید🧡❤️🌻

میشه لطفا برای سلامتی تو راهی منم دعا کنی؟اسممو بگم؟

خدایا فقط خودت😔 تو خوب میدونی پشت و پناهی جز تو ندارم.خدایا ولم نکن😭 دیگه پدری هم ندارم که دلخوش به بودنش باشم.میشه براش فاتحه یا صلوات بفرستین

میشه لطفا برای سلامتی تو راهی منم دعا کنی؟اسممو بگم؟

آره عزیزدلممم😘حتما

بگو از طرف دختر موفرفری  خیلی ناراحتم الآن دارم با چشم اشکی تایپ میکنم خاهش میکنم از خدا بخاید ...

عزیزم برات صلوات فرستادم خدا دلتو شاد کنه

خدایا فقط خودت😔 تو خوب میدونی پشت و پناهی جز تو ندارم.خدایا ولم نکن😭 دیگه پدری هم ندارم که دلخوش به بودنش باشم.میشه براش فاتحه یا صلوات بفرستین

آره عزیزدلممم😘حتما

خدا خیرت بده عزیزدلم خیلی مهربونی من یه بچه ۳۵ هفته از دست دادم دومیمم پاش مشکل داره الان باردارم البته ناخواسته بود دعا کن دخترم سالم سالم بی مشکل بیاد و پای پسرم حسین کوچولو خوب شه اسمم مریم قربون دل مهربونت برم برات صلوات فرستادم.

خدا خیرت بده عزیزدلم خیلی مهربونی من یه بچه ۳۵ هفته از دست دادم دومیمم پاش مشکل داره الان باردارم ال ...

انشالله شفا پیدا کنه و کوچولوت را هم سالم بغل کنی 

از ته دلم براتون دعا کردم سلامتی از همه چیز مهمتر

انشالله شفا پیدا کنه و کوچولوت را هم سالم بغل کنی  از ته دلم براتون دعا کردم سلامتی از همه چیز ...

ممنون عزیزم انشالله تا میاد آفتاب غروب کنه حاجتت روا شه