2777
2789
عنوان

بچه ها دخالته مادرشوهر

146 بازدید | 19 پست

سلام ناراحتم شدید نمیدونم دخالته یانه ولی خیلی ناراحت میشم‌که میخوان برای هرمورد من تصمیم گیری کنن باردارم همین الان میگن باید بگی کسی نیاد خونت تا ۲۰روز 

خدايا شکرت ان شاالله هرچي خيره همون پيش بياد 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

امروز رفتم خونه مادرشوهرخواهرشوهرومارشوهر میگفتن باید کسی نیاد منم گفتم هرکس میخوادبیادمیخوادنیاد 

شما بگو چشم ولی کار خودتو بکن-یا بگو مادرم رو گفتم بیاد- بخاطر شرایط کرونا هم فامیلاتون رعایت کنن ولی اگه دوست داشتن بیان 

دکتر انوشه راست میگه : 'گیرم عذر خواهی کردی ، واسه حرفی که زدی' با ذاتی که آشکار شده چه میکنی ؟! ️ 
شما بگو چشم ولی کار خودتو بکن-یا بگو مادرم رو گفتم بیاد- بخاطر شرایط کرونا هم فامیلاتون رعایت کنن ول ...

میگن مامانت باید به بقیه بگه نیان منم گفتم به کسی نمیگیم این حرف راخودشون بایددرک داشته باشن

دخالت نیست نظره

ناراحنی نداره کلا

شما بگو چشم بعد کار خودتو بکن

حیف اعصاب و روان قشنگم نیست با توی بی مغز بحث کنم؟خلم من؟ 😂                                                                  وقتی داری تیکه تیکه میکنی خودتو از فشار یه باشه         بهت میگم و 💩 میشی پس به کامنت من نظر احمقانتو ریپلای نکن🦦👩‍🦯                                                                             

دخالت نیست نظره ناراحنی نداره کلا شما بگو چشم بعد کار خودتو بکن

سری قبل هم گفتن چیزی نگفتم سرزایمان اولم هم میگفتن بچم زردی گرفت برای خودشون عیب نیست عیادت 

اینو فهمیدم  چرا خوششون نمیاد

بیشترمواقع دوست ندارن تعامل اجتماعی داشته باشن ولی فامیل مارفت وامدی هستن بهونه کرونا گرفتن وگرنه عقد دخترخواهرشوهرم مراسماتشون پارک رفتنشون همه توکرونا بود

میگن مامانت باید به بقیه بگه نیان منم گفتم به کسی نمیگیم این حرف راخودشون بایددرک داشته باشن

بگو مادر من و فامیلام خودشون میدونن چ موقع بیان شما حرص نخورین 

دکتر انوشه راست میگه : 'گیرم عذر خواهی کردی ، واسه حرفی که زدی' با ذاتی که آشکار شده چه میکنی ؟! ️